Φόρεσε το νυφικό της στον γάμο της αδελφής της και το TikTok δεν χάρηκε

Αν υπάρχουν δύο απαράβατοι κανόνες για τις καλεσμένες σε γάμο, είναι πως πρώτον απαγορεύεται να βάλουν ένα νυφικό για φόρεμα και δεύτερον πως απαγορεύεται να βάλουν λευκά ρούχα, εκτός και αν το επιτρέψει το ζευγάρι που παντρεύεται.

Μία γυναίκα κατακρίθηκε από το TikTok επειδή έσπασε και τους δύο κανόνες φορώντας το λευκό νυφικό της στον γάμο της δίδυμης αδελφής της, όμως η νύφη την υπερασπίστηκε.

Σύμφωνα με την New York Post η Anastasia Domanico ανέβασε ένα βίντεο TikTok την περασμένη εβδομάδα, για να δείξει το φόρεμα που επέλεξε να βάλει στον γάμο της δίδυμης αδελφής, Francesca. Όπως εξήγησε δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε φόρεμα, αλλά για το νυφικό που έβαλε στον δικό της γάμο στη Βενετία το 2022 και το οποίο μεταποίησε.

@ana__stasiaaaa A dress so nice I wore it twice #influencer #wedding #weddingtiktok #october #sisterswedding #fourseasons ♬ original sound – Anastasia

Αυτή τη φορά, το φόρεμα είχε έναν εντυπωσιακό μαύρο φιόγκο γύρω από τη μέση και ένα στρίφωμα. Η Domanico έδειξε το ρούχο της για τον γάμο, εξηγώντας ότι η αδελφή της έπινε κοκτέιλ στον επάνω όροφο ενώ εκείνη γύριζε γρήγορα το βίντεο. «Η φίλη μου Madeleine και εγώ μόλις φρεσκαριστήκαμε», εξήγησε η γυναίκα.

«Στην πραγματικότητα φοράω το νυφικό μου. Μπορείτε να δείτε το κάτω μέρος και υπάρχει ένας φιόγκος στο πίσω μέρος». Άμεσα οι χρήστες της πλατφόρμας έδειξαν την δυσανασχέτησή τους με την επιλογή της. «Είπες ότι είσαι στο γάμο της αδελφής σου με ένα λευκό φόρεμα… το νυφικό σου; Τι;», σχολίασε ένας σοκαρισμένος χρήστης.

Ένας άλλος είπε: «Μπορούμε να κανονικοποιήσουμε το να ΜΗΝ φοράμε νυφικά σε έναν γάμο;».

Ωστόσο, ένας χρήστης έκανε τελικά τη σωστή ερώτηση: «Πες μου ότι ο ενδυματολογικός κώδικας είναι ολόλευκος;». Η Domanico επιβεβαίωσε ότι το θέμα ήταν πράγματι ασπρόμαυρο και ότι μάλιστα η αδελφή της, της ζήτησε συγκεκριμένα να φορέσει το νυφικό της.

Η Francesca δεν έκανε παραδοσιακό γάμο, αλλά η αδελφή της ήταν κουμπάρα και ήθελε η Domanico να ξεχωρίσει. Αφού δεν κατάφερε να βρει το τέλειο φόρεμα, η Francesca είχε την ιδέα ότι η αδελφή της θα μπορούσε να φορέσει το δικό της νυφικό, όπως αναφέρει το Insider.

«Δεν με ένοιαζε το αν θα είχε ουρά, αλλά οι τροποποιήσεις του το έκαναν να μοιάζει περισσότερο με φόρεμα καλεσμένης ή κουμπάρας», είπε στο δημοσίευμα.

@ana__stasiaaaa @Francesca asked me to alter my @Peter Trends Bridal wedding dress to wear to her wedding and this is how it turned out #influencer #wedding #weddingtiktok #october #sisterswedding #fourseasons #grwm ♬ My Love Mine All Mine – Mitski

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Insider Beauty (@insiderbeauty)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ