Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: «Εγώ την σκότωσα» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα της 42χρονης

Ασφυκτικό θάνατο έδειξαν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για την 42χρονη που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα της μέσα στο διαμέρισμά της στις Συκιές, στην Θεσσαλονίκη. Ο 69χρονος φέρεται να την έπνιξε και στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, thesstoday.gr, η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα το απόγευμα της Τρίτης. Αργότερα, συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της στην Τούμπα, ο οποίος σύμφωνα και με την ενημέρωση της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα, που προκάλεσε ο ίδιος. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την βρήκε νεκρή ο αδελφός της

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, βρέθηκε νεκρή από τον αδελφό της στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου διέμενε.

Στη συνέχεια, ο αδελφός πήγε στο σπίτι του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδελφής του. Εκεί, τον  βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του, καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Για το τραγικό περιστατικό έχει αρχίσει ήδη η προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ