Το πρωινό «2 λαχανικών» της Κέιτ Μίντλετον – Θα σου χαρίσει ενέργεια και λαμπερά μαλλιά

Το πρωινό «δύο λαχανικών» της Κέιτ Μίντλετον είναι μια εύκολη λύση για όλους αλλά και για τις πολυάσχολες μαμάδες – και υποστηρίζεται ότι «της επιτρέπει να φαίνεται και να αισθάνεται υπέροχη».

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, είτε πρόκειται για την προετοιμασία που αφορά το σχολείο για τα τρία παιδιά της , τον Πρίγκιπα Τζορτζ , την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις είτε για τις βασιλικές υποχρεώσεις και εμφανίσεις.

Παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Βασιλική Οικογένεια, η Κέιτ Μίντλετον θέλει να κρατά όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά τα πράγματα για τα παιδιά της. Έχει έναν αρκετά φυσιολογικό τρόπο να ενισχύει την ενέργειά της και είναι με ένα υγιεινό πρωινό που αποτελείται από τα ίδια δύο λαχανικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πριγκίπισσα τρώει βρώμη, η οποία είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Ακολουθεί ένα ρόφημα πρωινού από λαχανίδα (kale), σπανάκι και σπιρουλίνα – μια φυτική πρωτεΐνη που λέγεται ότι έχει αντιοξειδωτικές, ανακουφιστικές, αντιφλεγμονώδεις και εγκεφαλοπροστατευτικές ιδιότητες.

Αυτό το μείγμα περιέχει πρωτεΐνες και υγιεινές βιταμίνες που αποτελούν μέρος των φυσικών συστατικών τους.

Θεωρείται επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον θα φάει άλλο ένα μπολ με κουάκερ για να διατηρήσει τα επίπεδα ενέργειάς της υψηλά κατά τη διάρκεια της ημέρας – και είναι εξαιρετικό για φαγητό αν είστε στο δρόμο γιατί είναι εύκολο στη μεταφορά. Μπορείτε να το έχετε στην τσάντα σας.

Συνδυάζοντας τα καθημερινά της γεύματα και τα σνακ με θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών της, ένα στοιχείο που λατρεύουν οι θαυμάστριές της, όπως σαλάτα καρπούζι, φέτα, αβοκάντο και αγγούρι, καθώς και γκότζι μπέρι, ωμά φρούτα και λαχανικά, μπορεί να είναι ο λόγος που τα μαλλιά της Κέιτ είναι δυνατά και λαμπερά.

«Η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι αναμφίβολα μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη όσον αφορά το στυλ και αυτά τα ευρήματα απλώς ενισχύουν αυτό. Η αύξηση του ενδιαφέροντος για τα χτενίσματα που επιλέγει η Δούκισσα μπορεί να αποδοθεί στο διαχρονικό και κομψό στυλ της. Η απλότητα του χτενίσματος δημιουργεί μια διαχρονική αίσθηση στα πορτρέτα, καθώς και μια εμφάνιση που μιμείται εύκολα ένας θαυμαστής» περιέγραψε γνωστός κομμωτής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ