South Park: «Βέλη» κατά Μέγκαν και Χάρι και από κινούμενα σχέδια

Το South Park έβαλε στο στόχαστρο τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, Χάρι και Μέγκαν, το βράδυ της Τετάρτης με ένα επεισόδιο που απεικονίζει τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα του Καναδά – ένα νεαρό βασιλικό ζευγάρι που ικετεύει για ιδιωτικότητα, ενώ είναι απελπισμένοι για προσοχή.

Η έκπληξη της συζύγου της Ellen DeGeneres – Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι πήγαν στο πάρτι

Ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας και η σύζυγός του εμφανίζονται να προωθούν το βιβλίο του πρίγκιπα – Waaagh – του οποίου το εξώφυλλο μοιάζει πολύ με τα απομνημονεύματα του Χάρι, Spare. Αποχωρούν από μια τηλεοπτική εκπομπή έπειτα από αμφισβήτηση για τα κίνητρά τους. Στη συνέχεια, το ζευγάρι μετακομίζει στο South Park, με την πριγκίπισσα να δηλώνει: «Αν μετακομίζαμε εδώ, οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι είμαστε πολύ σοβαροί στο να θέλουμε να είμαστε φυσιολογικοί».

Μέγκαν Μαρκλ: «Μαχαιριά» από την ετεροθαλή αδελφή της – «Οι Σάσεξ λένε πολλά ψέματα»

Όμως η άφιξή τους εξοργίζει την τοπική κοινωνία – ιδιαίτερα τον Κάιλ, που ζει απέναντι. Παραπονιέται για το ιδιωτικό τους τζετ, το οποίο βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από το σπίτι, το δυνατό «πάρτι ιδιωτικότητας» και τον πρίγκιπα που παίζει πόλο στο γρασίδι.

«Έχουν αυτό το τεράστιο τζετ παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι μου και συνεχίζουν να επιμένουν να αγοράσω το βιβλίο τους», παραπονιέται στους φίλους του Kenny, Cartman και Stan. Το επεισόδιο είναι γεμάτο υπονοούμενα που… ξεκάθαρα απευθύνονται στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

«Χαστούκι» για την Μέγκαν Μαρκλ – Πιο δημοφιλής η Κέιτ Μίντλετον στις ΗΠΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ