Έμιλι Ρατακόφσκι: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την καταγγελία της για σεξουαλική επίθεση

Η Έμιλι Ρατακόφσκι έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες κατά του τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ, τον οποίο κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση, το 2013.

Ο ίδιος ο Ρόμπιν Θικ εθεάθη σε βόλτα για ψώνια με την αρραβωνιαστικιά του μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών.

Το μοντέλο και ηθοποιός κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον καλλιτέχνη το 2013, στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι του “Blurred Lines”.

Έμιλι Ρατακόφσκι
Η Έμιλι Ρατακόφσκι στην πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά τις καταγγελίες

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο της, “My Body”, το οποίο επικαλούνται οι Sunday Times που δημοσίευσαν τις καταγγελίες της, η Ρατακόφσκι κατηγορεί τον Θικ ότι τη θώπευσε χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ρόμπιν Θικ
Ο Ρόμπιν Θικ μετά τις καταγγελίες

Όπως υποστηρίζει η 30χρονη Έμιλι Ρατακόφσκι, ο Θικ επέστρεψε στο σετ ελαφρά μεθυσμένος για να “γυρίσει” μόνο μαζί της. “Από το πουθενά, ένιωσα τα κρύα και ξένα χέρια ενός αγνώστου να χουφτώνουν τα γυμνά στήθη μου από πίσω. Ενστικτωδώς  απομακρύνθηκα και κοιτάζοντας πίσω είδα τον Ρόμπιν Θικ” γράφει στο βιβλίο του το μοντέλο, που πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε “ταπείνωση να αναβλύζει από ολόκληρο το κορμί μου”.

Η Ρατακόφσκι εμφανίστηκε στο βίντεο στο πλευρό των Ρόμπιν Θικ, Φάρελ Ουίλιαμς και του ράπερ TI.

 

Η σκηνοθέτις του βίντεο, Νταϊάν Μάρτελ είπε στους Sunday Times ότι θυμάται το φερόμενο περιστατικό. “Θυμάμαι τη στιγμή που χούφτωσε τα στήθη της. Στεκόταν πίσω της καθώς και οι δύο στέκονταν προφίλ” τόνισε και πρόσθεσε ότι ο Θικ αργότερα απολογήθηκε.

Το “Blurred Lines” έφθασε στην κορυφή των τσαρτ σε όλο τον κόσμο, ενώ στη Βρετανία έγραψε ιστορία καθώς έγινε το τραγούδι που “κατέβηκε” τις περισσότερες φορές.

Το τραγούδι δέχθηκε κριτική καθώς κάποιοι υποστήριξαν ότι οι στίχοι αναφέρονταν σε μη συναινετικό σεξ. Ο Φάρελ αργότερα παραδέχθηκε πως ένιωσε ντροπή λόγω των στίχων.

Έμιλι Ρατακόφσκι
Η Έμιλι Ρατακόφσκι στο κόκκινο χαλί

Ο Θικ υποστήριξε το βίνεο, λέγοντας στο BBC το 2013 ότι οι επικριτές δεν αντιλήφθηκαν το τραγούδι. Το 2015  σε δηλώσεις του στους New York Times είπε ότι δεν είχε σκοπό οι στίχοι να έχουν σεξουαλική χροιά. “Ποτέ δεν θα έγραφα ένα τραγούδι με τέτοια αρνητική χροιά” είχε πει.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ