Gloria Estefan: Τι αποκάλυψε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 9 ετών

Η σπουδαία Αμερικανό-κουβανή τραγουδίστρια, η Gloria Estefan, που σήμερα είναι 64 ετών, αποκάλυψε πρόσφατα ότι στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από ένα μέλος της οικογένειάς της.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Αυτό έγινε σε ένα μουσικό σχολείο στο οποίο πήγαινε η Gloria, του οποίου διευθυντής ήταν ένας συγγενής, όχι πολύ κοντινός, αλλά που τον εμπιστευόταν η μητέρα της.
Η Estefan εξηγεί: “Είχε τη δύναμη να της λέει πόσο ταλαντούχο παιδί ήμουν και ότι χρειαζόμουν ειδική προσοχή για να προχωρήσω και η μητέρα μου ένιωθε τυχερή, που βρέθηκε κάποιος που θα με βοηθούσε με το ταλέντο μου”.
Στην αρχή, λέει, οι παρενοχλήσεις ήσαν μικρές και μετά υπήρχε κλιμάκωση, ενώ εκείνη ήταν αδύνατον να ξεφύγει από μία επικίνδυνη κατάσταση. Καθώς η Gloria του έφερε τις αντιρρήσεις της, εκείνος της έλεγε: “Ο πατέρας σου είναι στο Βιετνάμ, η μάνα σου είναι μόνη και θα την σκοτώσω αν της πεις οτιδήποτε”.
Gloria Estefan
Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να το αναφέρει στην μητέρα της όταν από το άγχος και το ψυχικό τραύμα άρχισε να χάνει τα μαλλιά της. Ενώ η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία, οι συμβουλή των ειδικών ήταν να μην υποβάλουν μήνυση, γιατί αν η μικρή Gloria ξαναζούμε τον εφιάλτη με της καταθέσεις και τα δικαστήρια, θα ήταν χειρότερα για την ψυχολογία της και τις επιπτώσεις που επέφερε.
Η Gloria Estefan συμπλήρωσε: “Tο 93% των κακοποιημένων παιδιών γνωρίζουν και εμπιστεύονται τους βιαστές τους. Το γνωρίζω διότι ήμουν ένα από αυτά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ