Η Έμιλι Ρατακόφσκι κάνει διακοπές στην Ιταλία

Τις τελευταίες μέρες η αγαπημένη μας Έμιλι Ρατακόφσκι βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στο Aμάλφι όπου περνά μερικές ημέρες ανάπαυλας.

Για την άφιξή της εκεί μας ενημέρωσε η ίδια με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ποζάρει με φόντο το Amalfi Coast μετά το ηλιοβασίλεμα. Το διάσημο μοντέλο έκανε για ακόμη μια φορά μια ultra sexy εμφάνιση, από αυτές που μας έχει συνηθίσει, επιλέγοντας ένα μεταξωτό slip dress, που αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της, στο χρώμα που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για το φετινό καλοκαίρι: το ροζ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα κομμάτι από την συλλογή του νεοϋορκέζικου brand Mirror Palais με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και χαμηλή ανοιχτή πλάτη. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι το ιδιαίτερο ύφασμά του με δύο διαφορετικούς τόνους του ροζ να μπλέκονται, δημιουργώντας ένα wavy print. H Emrata συνδύασε το σύνολο με την vegan leather, Gabbi bag από τον JW Pei, στο χρώμα Nutella, που από ό,τι φαίνεται είναι και η αγαπημένη της αυτή την εποχή, αφού συνοδεύει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ