Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με τον Φοίβο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γεια – The musical»

Το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Γεια – The musical» στο θέατρο «Ριάλτο» έδωσε η Δέσποινα Βανδή, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στα social media.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή: Δεν νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και την σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Τα τραγούδια από το «γεια», το μουσικό άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή, που κυκλοφόρησε πριν από 21 χρόνια και που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη, όπως η Αλέκα Κανελλίδου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «Μπλε», ο Παναγιώτης Πετράκης κ.ά.

Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή πρεμιέρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της

Το βράδυ της Δευτέρας, 28 Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον Φοίβο.

«Είμαστε εδώ στην επίσημη του Musical “Γεια”» λέει στο βίντεο η Δέσποινα Βανδή, με τον Φοίβο να προσθέτει: «Που ελπίζουμε να σου αρέσει πολύ» και την τραγουδίστρια να απαντάει: «Θα μου αρέσει σίγουρα! Είναι μία πάρα πολύ ωραία στιγμή».

Η Δέσποινα Βανδή έβαλε την… πετσέτα της και έδωσε συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή

«Έχω αγωνίααααα! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! 20 χρόνια μετά!» γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Βανδή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ