Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή: Δεν νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα

Μια εξομολογητική συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου και την κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα, για την σχέση της με τον γιο και την κόρη της, για τους φίλους της, για την διατροφή της, αλλά και την αγάπη που όπως ανέφερε δεν έχει εισπράξει όσο θα ήθελε η ίδια.

Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή πρεμιέρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της

«Ήμουν ένα παιδί πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό πολύ. Χωρίς πολλές φιλίες γιατί ήμουν σχολείο και σπίτι. Δε με άφηναν πολύ να παίζω και όλα αυτά. Ήταν αυστηροί οι γονείς μου. Γεννήθηκα στην Γερμανία, έφυγα έξι χρονών. Θυμάμαι πράγματα από την γειτονιά μου. Πήγα πριν από κάποια χρόνια, ήταν πολύ συγκινητικό. Και στην Καβάλα που ζούσα, δεν έβγαινα πολύ. Ήμουν ένα παιδί που δε προσπαθούσε να διεκδικήσει τον χώρο του πουθενά. Όλο αυτό άρχισε να απελευθερώνεται στα φοιτητικά μου χρόνια.

Έχω πολύ έντονη φόρτιση όταν πηγαίνω στην Καβάλα. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατή. Ήταν όλα αλλιώς τότε, βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές και γειτονιές με βλέπω με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε. Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω ότι ‘μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα’», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή συγκινημένη.

Η Δέσποινα Βανδή έβαλε την… πετσέτα της και έδωσε συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου

Όταν η συζήτηση των δύο γυναικών πέρασε στις διατροφικές συνήθειες της τραγουδίστριας, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη το περασμένο Πάσχα.

«Είμαι σε φάση διατροφής και φτάνουμε στο Πάσχα και λέω “θα φάω, δε μπορώ άλλο ψάρι, σαλάτες κτλ». Περιμένω την Κυριακή του Πάσχα. Ο Βασίλης (φτιάχνει) αντικρυστό και όλα αυτά, εγώ δε θέλω τίποτα από όλα αυτά, “θέλω μόνο πατάτες τηγανιτές” που είναι το αγαπημένο μου. Παίρνω ψωμί με φέτα και ένα μπoλ πατάτες τηγανιτές και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω κόσμο. Ήταν η Μαρία Καβογιάννη. Δοκιμάζω το γλυκό και μετά από λίγο ζήτησα κι άλλες πατάτες. Η Μαρία με παρακολουθούσε και μετά από λίγο μου λέει, “Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ”».

Δέσποινα Βανδή – Χρήστος Μάστορας: Οι πρόβες πριν από την πρεμιέρα

Σε ερώτηση για τον ρόλο της ως μητέρα η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς, ούτε τέλεια παιδιά και αυτό με έχει απαλλάξει από το να πασχίζω για την τελειότητα. Κάθε μάνα νομίζει ότι είναι καλή μάνα. Και η μάνα μου αυτό νόμιζε. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου. Αν μπορώ να πω ότι είναι καλό αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του. Έχω κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε η μαμά μου. Εγώ ήθελα να εκφράζω την αγάπη στα παιδιά μου».

«Οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι. Τους έχω πολύ μεγάλη αγάπη. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου θα είχα χαθεί. Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη, αλλά αυτό δε με σταματάει από το να συνεχίζω να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνάντησής της με την Μαρία Μπακοδήμου η τραγουδίστρια.

«Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στην ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δεν νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή, όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει την αγάπη που επιθυμούσε στην ζωή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ