Μαύρο Ρόδο – Λεωνίδας Κακούρης: Το spoiler που έδωσε για την συνέχεια της σειράς

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο», στην οποία πρωταγωνιστεί, κάνοντας το δικό του spoiler σχετικά με τον ρόλο του και τις εξελίξεις του σίριαλ.

Μαύρο Ρόδο: Η σχέση του Θέμη και της Αγγελικής είναι σε τεντωμένο σχοινί

«Εμένα μ’ αρέσει πολύ ο Θέμης Καστρινός σαν χαρακτήρας. Είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος, λαϊκός, εξωστρεφής, ο οποίος έχει κι αυτός τα κολλήματά του, σίγουρα είναι πολύ κομπλεξικός με την γυναίκα του. Την αγαπάει όμως πολύ. Με τον τρόπο που έχει μάθει ή έχει φτιάξει αυτός στην ζωή του να αγαπάει. Με έναν εγωιστικό τρόπο. Είναι ανώριμος με τα παιδιά του, αλλά είναι φιλικός και καλός. Τα νοιάζεται και την κόρη και τον γιο του. Είναι όμως ένας παραβατικός χαρακτήρας, δανείζει χρήματα, κάνει δουλειές την νύχτα που έχει παρανομίες» σχολίασε σχετικά με τον ήρωα που υποδύεται στην σειρά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Έπειτα, η Ναταλία Γερμανού του ζήτησε να δώσει ένα μικρό spoiler για την συνέχεια της σειράς. «Σε κάποια επεισόδια θα γίνει ένα πολύ συνταρακτικό συμβάν, γεγονός που θα φέρει πολλές ανατροπές. Δεν ξέρω ακόμα και στον δικό μου χαρακτήρα, πώς το έχουν δει οι σεναριογράφοι, πώς αντιδράει ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε αυτό, αλλά θα είναι κάτι πολύ δύσκολο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Μαύρο Ρόδο: Δυο άγρυπνα μάτια θα αντιληφθούν τις δύο σκιές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ