Ρούλα Κορομηλά: Το backstage ΒΙΝΤΕΟ και το «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να πει το δικό της -δημόσιο- ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στον «αέρα» του Mega την περασμένη Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.

Σπίτι με το Mega: «Λύγισε» η Ρούλα Κορομηλά – «Πονάει η ψυχή μου»
«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά στην λεζάντα της δημοσίευσής της, ανεβάζοντας παράλληλα ένα απολαυστικό -backstage- βίντεο. Στο απόσπασμα οι δύο γυναίκες εμφανίζονται να γελούν μέχρι δακρύων και όχι μόνο.
«Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου… Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…», ανέφερε ακόμη στο ποστ της η Ρούλα Κορομηλά. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ