Coachella 2024: Η εμφάνιση – έκπληξη της Σακίρα και η μεγάλη ανακοίνωση

Η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρντ Πικέ, θα έλεγε κανείς πως είναι καλύτερα από ποτέ. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει επιστρέψει δυναμικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να παραληρούν σε κάθε νέα της εμφάνιση.

Πριν από λίγες ώρες η Σακίρα πραγματοποίησε μία εμφάνιση – έκπληξη στο φετινό μουσικό φεστιβάλ Coachella, ενθουσιάζοντας το κοινό. Μάλιστα κατά την διάρκεια της παρουσίας της στη σκηνή η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έρχεται η νέα παγκόσμια περιοδεία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Η νέα παγκόσμια περιοδεία της Σακίρα θα ονομάζεται «Las Mujeres Ya No Lloran», δηλαδή «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια» και θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2024.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο κοινό και στα Ισπανικά και στα Αγγλικά και μεταξύ άλλων είπε: «Επιτέλους, ξεκινάμε περιοδεία. Ξεκινάμε από εδώ, τον Νοέμβριο σε αυτή την πόλη, δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, η Σακίρα είχε κατηγορήσει τον Πικέ πως την κρατούσε πίσω στο κομμάτι της καριέρας της.

«Έβγαζα τραγούδια εδώ κι εκεί, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω ένα σύνολο δουλειάς. Ήταν λόγω συζύγου. Τώρα δεν έχω σύζυγο. Ναι, ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω. Τώρα είμαι ελεύθερη. Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ