Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram – «Κινδυνεύει να χρεοκοπήσει»

Ανησυχία προκαλεί στους φανς της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που διέγραψε την σελίδα της στο Instagram. Την ίδια στιγμή πηγές χαρακτηρίζουν την τραγουδίστρια «εντελώς δυσλειτουργική».

Ο λογαριασμός της σταρ στο Instagram, τον οποίο ενημέρωνε τακτικά, εξαφανίστηκε λίγες ώρες αφότου επιτέθηκε στην οικογένεια της σε μία ανάρτηση.

Η ιστοσελίδα TMZ αναφέρει ότι φίλοι της τραγουδίστριας την έχουν χαρακτηρίσει «εντελώς δυσλειτουργική». Υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε χειρότερη ψυχική και οικονομική κατάσταση από ό,τι όταν βρισκόταν υπό την νομική εποπτεία του πατέρα της.

Πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση της τραγουδίστριας είπαν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποφέρει από «σοκαριστικές και ριζικές εναλλαγές της διάθεσης» και απομονώνεται όλο και περισσότερο.

Μια πηγή δήλωσε στο TMZ ότι όσοι έχουν παραμείνει κοντά στη σταρ πιστεύουν ότι τα πήγαινε καλύτερα όσο ήταν υπό την κηδεμονία του πατέρα του, η οποία έληξε το 2021.

«Είχε πολλές ελευθερίες στην νομική εποπτεία και οι περιορισμοί υπήρχαν για να την προστατεύσουν. Δεν προστατεύεται πια», υποστηρίζει η πηγή.

Η 41χρονη τραγουδίστρια φέρεται επίσης να κινδυνεύει να ξοδέψει την περιουσία της ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Ξόδεψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ένα από τα μηνιαία ταξίδια της στη Γαλλική Πολυνησία και τη Χαβάη.

Παράλληλα φέρεται να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε ιδιωτικά τζετ και πεντάστερα θέρετρα για τις διακοπές της. «Δεν μπορεί να το αντέξει αυτό… κινδυνεύει να χρεοκοπήσει», ανέφερε μία πηγή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram πριν διαγράψει τον λογαριασμό της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταφέρθηκε εναντίον της οικογένειάς της μετά τον πρόσφατο εξωδικαστικό συμβιβασμό της με τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

Η απόφαση επιβαρύνει την τραγουδίστρια με τον λογαριασμό για τα δικαστικά έξοδα του πατέρα της ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης καλείται να πληρώσει ακόμη 4 εκατομμύρια δολάρια για τον δικό της δικηγόρο.

Σύμφωνα με το TMZ, η Britney είναι έξαλλη με το αποτέλεσμα του διακανονισμού, αφού ο δικηγόρος της την είχε διαβεβαιώσει ότι θα πετύχουν αυτό που ήθελε. Με τον διακανονισμό, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο πατέρας της απέφυγαν να πάνε σε δίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ