Η γυναίκα του διαχειρίζεται τα οικονομικά τους εδώ και 30 χρόνια και τώρα ανακάλυψε ότι έχουν χρέη 470.000 ευρώ – «Πήρα τον έλεγχο πλέον και έχει θυμώσει»

Ο άνδρας της ιστορίας είναι παντρεμένος εδώ και τριάντα χρόνια και, τα περισσότερα χρόνια, η γυναίκα ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση των οικονομικών τους. Αυτή η συμφωνία έγινε από την αρχή και τότε, τους φαινόταν μία λογική λύση. Χωρίς το άγχος της διαχείρισης των οικονομικών τους, θα ήταν ευκολότερο για τον άνδρα να αφοσιωθεί στην καριέρα του και για τη γυναίκα να συγκεντρωθεί στα θέματα του νοικοκυριού.

Απάτησε εν αγνοία της τον άνδρα της με τον ετεροθαλή αδελφό του – «Αυτό που ανακάλυψα με σόκαρε»

“Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν έδινα σημασία”

«Η λύση αυτή φάνηκε καλή για όλους μας», θυμάται ο άνδρας,  «όμως μέσα μου ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Προφανώς, για μεγάλο χρονικό διάστημα, στη διάρκεια του γάμου τους, τα οικονομικά αποτελούσαν ένα ζήτημα. Η οικονομική τους κατάσταση όμως, δεν ήταν τόσο άσχημη. «Είχα μία ανεπαίσθητη αίσθηση του τι συνέβαινε, αλλά την απωθούσα», εξηγεί ο άνδρας.

«Είμαι 64 ετών αλλά δείχνω δεκαετίες νεότερη χάρη σε έναν κανόνα διατροφής» – Γυναίκα αποκαλύπτει το μυστικό της

Τον Ιανουάριο ωστόσο, ο άνδρας διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί τους συχνά άδειαζαν. Συν το ότι υπήρχαν πολλά δάνεια στο όνομά του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον τελικά αποφάσισε να αναλάβει τον έλεγχο των οικονομικών τους, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που τον σόκαρε. Ανακάλυψε ότι, εκείνος και η γυναίκα του χρωστούν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού τους. Επιπλέον, όλες οι χρεωστικές τους κάρτες είχαν φτάσει και ξεπεράσει το όριο.

“Ακόμη δεν είμαι σίγουρος για την απόφασή μου”

Αυτή η διαπίστωση τον ανάγκασε να αποφασίσει δραστική περικοπή των εξόδων. «Ακύρωσα όλες τις δωρεές της σε διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις», συμπλήρωσε. Ωστόσο, από τότε που ανέλαβε τα ηνία, η γυναίκα του έχει θυμώσει πολύ μαζί του. Τον κατηγορεί ότι την «απέκλεισε» και την κάνει να νιώθει «υποτελής».

Έλλη Στάη: «Μια γυναίκα αν δεν κουβαλάει και εγκέφαλο δεν είναι ποτέ όμορφη» – Τι αποκάλυψε για την ηλικία της και τους άντρες

Επίσης, δεν θεωρεί σωστό να μην την λαμβάνει υπόψη στη λήψη των οικονομικών αποφάσεων πλέον.

«Εν πάση περιπτώσει, έχω καταφέρει να αποπληρώσω πάνω από 9.500 ευρώ και σκοπεύω να συνεχίσω», εξηγεί ο άνδρας.

Όμως, με τη γυναίκα του θυμωμένη, δεν είναι πλέον σίγουρος αν έκανε καλά που ανέλαβε εξολοκλήρου την οικονομική διαχείριση.

Πώς θα νιώθατε στη θέση του; Πιστεύετε ότι έπραξε σωστά παίρνοντας εξ ολοκλήρου την οικονομική διαχείριση του νοικοκυριού;

Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση αυτού του άνδρα;

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ