Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στο Λονδίνο μετά την ρομαντική απόδραση με την Καμίλα

Στο Λονδίνο επέστρεψε ο βασιλιάς Κάρολος που θα ξεκινήσει από αύριο Τρίτη να εκτελεί και πάλι τα δημόσια καθήκοντα του.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα έλειπαν στο Αμπερντίν της Σκωτίας για ένα ρομαντικό διάλειμμα στο αγαπημένο τους καταφύγιο στα Χάιλαντ για να γιορτάσουν την επέτειο των 19 ετών του γάμου τους.

Ο 75χρονος μονάρχης «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν σήμερα το πρωί.

Η επιστροφή του στην βρετανική πρωτεύουσα γίνεται καθώς αύριο θα επισκεφθεί ένα κέντρο θεραπείας καρκίνου συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα.

Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά εξωτερικών δεσμεύσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα του τις επόμενες εβδομάδες».

Μετά την προσγείωση του ζευγαριού στο Λονδίνο η Καμίλα μετέβη στο Clarence House, όπου παρέθεσε δεξίωση για το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού σκάφους Maiden, που κέρδισε κέρδισε έναν αγώνα ιστιοπλοΐας γύρω από τον κόσμο.

Ταυτόχρονα η Daily Mail έχει αναφερθεί στα καθήκοντα του βασιλιά Καρόλου και έχει σημειώσει ότι  «θα έχει ένα πολυάσχολο καλοκαιρινό πρόγραμμα», αφού σχεδιάζει να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλιά του, την στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour και στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ.

Εκτός από την επίσκεψη στο κέντρο θεραπείας του καρκίνου, ο βασιλιάς, Κάρολος θα φιλοξενήσει τον αυτοκράτορα και την αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας που θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Βρετανία τον Ιούνιο.

Εκπρόσωπος του Παλατιού τόνισε ότι «ο σχεδιασμός συνεχίζεται για τους τρόπους με τους οποίους οι Μεγαλειότητές τους μπορούν να παρευρεθούν σε αυτές τις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές υποχρεώσεις. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να θεωρηθεί εγγυημένο σε αυτό το στάδιο».

«Όλα τα μελλοντικά σχέδια εξακολουθούν να εξαρτώνται από τις συμβουλές των γιατρών που θα ανακοινωθούν προσεχώς, με τις κατάλληλες προσαρμογές που θα γίνουν όπου χρειάζεται για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για τη συνέχιση της ανάρρωσης της Αυτού Μεγαλειότητας του», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Και συνέχισε: «Ο ρυθμός του προγράμματος του Βασιλιά θα ρυθμιστεί προσεκτικά καθώς η ανάρρωσή του θα συνεχίζεται, σε στενή συνεννόηση με την ιατρική του ομάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ