Χρυσές Σφαίρες: Ο Κέβιν Κόστνερ εξηγεί με βίντεο γιατί δεν πήγε να πάρει το βραβείο του

Ο Κέβιν Κόστνερ αποκλείστηκε και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ και να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα που απέσπασε λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

Χρυσές Σφαίρες: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Yellowstone» ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Κρίστιν Μπομγκάρτνερ δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν με βίντεο στο Twitter προτού ξεκινήσει η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

«Γεια σε όλους. Κοιτάξτε, συγγνώμη σε όσους μπορεί να έχουν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν τις Χρυσές Σφαίρες – η Κρις και εγώ δεν θα είμαστε εκεί» είπε.

Χρυσές Σφαίρες: Έκλεψε τις εντυπώσεις η 9χρονη αδελφή της Σελένα Γκόμεζ στο κόκκινο χαλί

«Χθες έπρεπε να βγάλουμε τα παιδιά έξω από το σχολείο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια που ο αυτοκινητόδρομος έχει πλημμυρίσει, βρεθήκαμε στη λάθος πλευρά της πόλης και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε χθες το βράδυ» εξήγησε.

«Κανείς δεν είναι πιο λυπημένος από εμάς που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η Κρις είχε ένα όμορφο φόρεμα, ανυπομονούσα να βαδίσω στο κόκκινο χαλί μαζί της» πρόσθεσε.

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι νικητές της 80ης Τελετής Απονομής των βραβείων

 

Ο Κέβιν Κόστνερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά και τρόπαιό του παρέλαβε η παρουσιάστρια Ρετζίνα Χολ.

Ο Κέβιν Κόστνερ δεν είναι ο μόνος διάσημος που εγκλωβίστηκε από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την περασμένη εβδομάδα τη νότια Καλιφόρνια. Από το Μοντεσίτο, η Έλεν ΝτιΤζενέρις κοινοποίησε βίντεο από το σπίτι της με εικόνες από τις εκτεταμένες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ