Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η μάνα μου είναι “τρελέγκω”, με παίρνει τηλέφωνο για κουτσομπολιό

H κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στις πρόβες για το J2US.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου κλήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό με την μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη και την Δέσποινα Βανδή.

“Έχουν φανατιστεί μανάδες, πατεράδες… και με την μάνα της Ψυχαράκη τα ίδια” ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. “Η μάνα μου είναι λίγο τρελέγκω, νομίζω δεν θα ασχολείτο. Θα με πάρει τηλέφωνο να κουτσομπολέψει αλλά αυτό, μέχρι εκεί” πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μαίρη Μπάρκουλη: “Έκανα λάθος” – Τι λέει για την ανάρτηση κατά της Δέσποινας Βανδή

Η Μαίρη Μπάρκουλη είχε γίνει έξαλλη σχετικά με κάποια σχόλια που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Μπάρκουλη για την ερμηνεία του στο J2US του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι η ανάρτησή της ήταν μια παρορμητική κίνηση εκ μέρους της και ότι δεν της φταίει σε κάτι η Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια εξήγησε ότι όταν έκανε την σχετική ανάρτηση, ο γιος της κοιμόταν. “Ο Νίκος κοιμόταν και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε… Όταν οι άλλες μάνες αντιδρούν παρορμητικά μια φορά, εγώ αντιδρώ δεκαπέντε. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο μετά την εμφάνισή του… εντάξει παιδιά, μάνα είμαι…”, είπε.

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι απέσυρε τη δημοσίευσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί σύμφωνα με εκείνη ήταν λάθος κίνηση: “Βεβαίως έκανα λάθος, για αυτό και το κατέβασα. Μετά από δέκα λεπτά.”

“Τι μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με έπαιρναν τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει, είπα παιδιά ‘το παιδί μου είναι άφωνο’. Μάνα, μάνα, αλλά ξέρω τι γίνεται με τον Νίκο. Επέμεναν ‘όχι να πάρει μέρος, γιατί θα του μάθουμε εμείς’ και λέω ‘παιδιά, το παιδί μου είναι άφωνο’”.

“Πρώτη φορά βρέθηκε σε σκηνή. Mετά μάλιστα έγραψε για την Δέσποινα Βανδή και ζήτησε συγγνώμη. Είναι 20 χρονών”, είπε η Μαίρη Μπάρκουλη.

“Μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;” κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ