Κίνηση: “Κόλαση” στους δρόμους λόγω της απεργίας των ΜΜΜ

“Κόλαση” επικρατεί στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με την κίνηση να ταλαιπωρεί τους οδηγούς από νωρίς. Η άνοδος του Κηφισού από τις 7 το πρωί έχει μεγάλες καθυστερήσεις. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα και στην κάθοδο της Λεωφόρος Κηφισίας από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και την Φιλοθέη.

Η απεργία στα ΜΜΜ οδήγησε τους εργαζόμενους να χρησιμοποιήσουν είτε τα αυτοκίνητά τους είτε ταξί, οπότε η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Καθυστερήσεις υπάρχουν στην Λεωφόρο Κατεχάκη, στην Λεωφόρο Συγγρού, στην Λεωφόρο Μεσογείων, στην άνοδο της Λεωφόρου Καρέα και σε αρκετά σημεία της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Δείτε ΕΔΩ live πού υπάρχει κίνηση

Ακινητοποιημένα είναι σήμερα Πέμπτη Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το τραγικό εργατικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε 41χρονο εργοδηγό του ΗΣΑΠ την περασμένη Τρίτη 16 Νοεμβρίου, την ώρα που εκτελούσε εργασίες συντήρησης των υποδομών στη γραμμή 1 του Μετρό.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσαν επίσης στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, και στα τρόλεϊ από τις 13:00 μέχρι τις 15:00.

Η ΕΛ.ΑΣ., λόγω των κινητοποιήσεων προχώρησε σε άρση του Δακτύλιου στο Κέντρο της Αθήνας.

Οι δρόμοι με τα μεγαλύτερα προβλήματα στο δελτίο κυκλοφορίας της Τροχαίας Αττικής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ