Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μίλησε για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με ήθος και μας βγήκε στον χωρισμό. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή και δεν χάνονται. Η αγάπη έγινε από ερωτική φιλική. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται και τώρα επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

“Τώρα το βιώνω μόνη μου και δεν περίμενα ότι θα το έκανα αυτό γιατί είμαι άνθρωπος πολύ των σχέσεων, είχα πάει και σε ψυχολόγο, γατζωνόμουν πάντα πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια δεν πατούσα στα πόδια μου” κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία απαντώντας στην ερώτηση τι επάγγελμα δηλώνει είπε εκτός από τα ρούχα που πουλάει (έχει μαγαζί e-shop), είναι persona, “τα κάνω όλα και συμφέρω. Είναι πρόκληση να κάνω κάτι διαφορετικό κάθε μέρα” είπε με νόημα.

Δείτε το βίντεο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.