Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για τον γοητευτικό επιχειρηματία – Η γνωριμία και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Οι φήμες θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι ξανά ερωτευμένη μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η εκπομπή «Love it» ανέφερε το μεσημέρι της Πέμπτης ότι το μοντέλο και παίκτρια του J2US είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με γοητευτικό επιχειρηματία. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τα social media όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο επιχειρηματίας  ανέβασαν το ίδιο story, την ίδια χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της ξανθιάς καλλονής έχει επιχείρηση με κοσμήματα μαζί με τη μητέρα του και το όνομά του είναι Στάθης. Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες ωστόσο θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τον επιχειρηματία. Πρόκειται για τον Στάθη Σχίζα, που είναι συνιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Θάνος Πετρέλης ενώ διαθέτει και μία μεταφορική εταιρεία.

 

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραδέχτηκε ότι έχει βγει με τον Στάθη Σχίζα καθώς όπως είπε οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια αφού συνεργάζονται για το e-shop με ρούχα που διαθέτει η ίδια. Δεν θέλησε ωστόσο να επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της και στα δημοσιεύματα από την έξοδό του με μία μελαχρινή γυναίκα στο πλευρό του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ