Άλεκ Μπάλντουιν: Νέο “χτύπημα” για την ταινία “Rust” – Mέλος του συνεργείου κινδυνεύει να χάσει το χέρι του

Nέες φουρτούνες για την παραγωγή της ταινίας “Rust” εβδομάδες μόλις μετά που ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς όταν το όπλο που χρησιμοποιούσε, εκπυρσοκρότησε.

Άλεκ Μπάλντουιν Rust

Τώρα έγινε γνωστό ότι μέλος του συνεργείου της ταινίας “Rust” κινδυνεύει να χάσει το χέρι του αφού τον τσίμπησε μία δηλητηριώδη αράχνη της ερήμου. Ο Τζέισον Μίλερ, τεχνικός του φωτισμού, συγκέντρωνε τα πράγματα της παραγωγής στο σκηνικό που είχε στηθεί για τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία σταμάτησαν μετά τον τραγικό χαμό της Χαλίνα Χάτσινς, όταν τον τσίμπησε η καφέ δηλητηριώδης αράχνη, είδος που συναντάμε στη Βόρεια Αμερική.

Άλεκ Μπάλντουιν

Σύμφωνα με το Skynews, μέσα σε μέρες ο Μίλερ άρχισε να εμφανίζει πολύ βαριά συμπτώματα, περιλαμβανομένης και της σήψης αλλά και της νέκρωσης του χεριού του, κάτι που συμβαίνει όταν τα κύτταρα πεθαίνουν.

Εκπρόσωπος των παραγωγών της “Rust”, ένας εκ των οποίων είναι και ο Άλεκ Μπάλντουιν, είπε σε δήλωσή του στο Sky News: “Δεν σχολιάζουμε για προσωπικά θέματα μεμονωμένων μελών του καστ ή του συνεργείου”.

Άλεκ Μπάλντουιν Rust

Υπενθυμίζεται πως τα γυρίσματα της ταινίας σταμάτησαν αμέσως μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, 42 ετών, στις 21 Οκτωβρίου, η οποία σκοτώθηκε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, εν αγνοία του οποίου κρατούσε γεμάτο όπλο. Η τραγωδία συνέβη στη διάρκεια της πρόβας της σκηνής.

Η στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε τη Χαλίνα Χάτσινς

Ο Μπάλντουιν που είναι συντετριμμένος μετά το περιστατικό δήλωσε ότι πιθανότατα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ η ταινία χαμηλού προϋπολογισμού μόλις 7.279.305 δολαρίων, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Ο Μπάλντουιν θα έπαιρνε 150.000 δολάρια ως πρωταγωνιστής, ενώ η αμοιβή της εταιρείας του παραγωγής “El Dorado” ήταν στα 100.000 δολάρια. Η Χάτσινς θα έβγαζε 48.945 δολάρια για τη δουλειά της στη “Rust”.

Η οπλουργός, υπεύθυνη για τα όπλα στην ταινία, είπε μέσω του δικηγόρου της στο Today Show ότι είναι συντετριμμένη και σε άλλες δηλώσεις του στο NBC News ότι δεν έχει ιδέα από πού προήλθαν οι σφαίρες στο σετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ