Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες αποκαλύψεις για τον βοηθό σκηνοθέτη που του έδωσε το γεμάτο όπλο

Νέες αποκαλύψεις για τον βοηθό σκηνοθέτη, που έδωσε το γεμάτο όπλο στον Άλεκ Μπάλντουιν με το οποίο ο ηθοποιός σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, έρχονται στη δημοσιότητα. Ο Ντέιβ Χολς φέρεται να εμπλέκεται και σε ένα περιστατικό το 2019, όταν μία 74χρονη ηθοποιός είχε τραυματιστεί στο κινηματογραφικό γύρισμα.

Άλεκ Μπάλντουιn

Μέλη του συνεργείου, που είχαν συνεργαστεί με τον Χολς στην ταινία “Freedom’s Path” είπαν στο περιοδικό Rolling Stone ότι ο βοηθός σκηνοθέτη είχε αρνηθεί να δώσει στην 74χρονη ηθοποιό Κάρολ Σάτον ένα επίστρωμα πρόσκρουσης, για μία σκηνή όπου η ηρωίδα πέφτει στα γόνατα συντετριμμένη όταν μαθαίνει ότι ένας άλλος χαρακτήρας της ταινίας πεθαίνει.

Αργότερα η ηλικιωμένη ηθοποιός έπεσε και τραυματίστηκε.

Άλεκ Μπάλντουιν Ντέιβ Χολς

“Θυμάμαι ότι στράφηκα στον Ντέιβ και του είπε “Ντέιβ, μήπως έπρεπε να της φέρουμε ένα επίστρωμα πρόσκρουσης; Θα έπρεπε να της φέρουμε ένα” Και εκείνος είπε “όχι, δεν θα πέσει εντελώς κάτω”” θυμάται ο βοηθός εικονολήπτη Κουίντον Ροντρίγκες.

“Οπότε της φέραμε ένα επίστρωμα επίπλου και τελικά κατέληξε να πέφτει και να τραυματίζεται. Ένα επίστρωμα επίπλου (furniture pad) δεν είναι κάποιο που θα ήθελες να σωριαστείς πάνω του. Θα έπρεπε να της φέρουμε ένα επίστρωμα πρόσκρουσης (crash pad) . Έχουμε ντουμπλέρ στα γυρίσματα. Θα μας έπαιρνε 60 δευτερόλεπτα”.

Κάρολ Σάτον

Το Deadline είχε αναφέρει ότι ο Χολ είχε απολυθεί από την ταινία “Freedom’s Path” όταν μέλος του συνεργείου τραυματίστηκε από όπλο που εκπυρσοκρότησε κατά λάθος.

Ο Ροντρίγκες μίλησε και γι’ αυτό το περιστατικό λέγοντας ότι ο Χολς ήταν υπεύθυνος για τα όπλα της ταινίας που αφορούσε εποχή του εμφυλίου πολέμου. Ο Χολς ως υπεύθυνος έπρεπε να διασφαλίσει ότι τα όπλα ήταν εντελώς άδεια για τις κοντινές βολές. “Κάναμε το κοντινό και το όπλο προφανώς δεν ήταν καθαρό. Αρχίσαμε τη λήψη και προς έκπληξη των οκτώ ανθρώπων σε εμβέλεια 3 μέτρων, το όπλο εκπυρσοκρότησε στο πρόσωπο του βοηθού ηχολήπτη.

Η αστυνομία της Σάντα Φε διερευνά την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”. Η Χάτσινς σκοτώθηκε όταν το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ