Βλαντίμιρ Πούτιν: Ρώσοι συνταγματάρχες βρίζουν τον πρόεδρο για την Ουκρανία – Το ηχητικό που διέρρευσε

Στη δημοσιότητα έρχεται ηχητικό ντοκουμέντο όπου δύο Ρώσοι συνταγματάρχες μιλούν υβριστικά τόσο για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν όσο και για τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού σχετικά με τις αποτυχίες και τις απώλειες στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Από την αρχή της εισβολής στην Ουκρανία, η Ρωσία σχεδίαζε να καταλάβει το Κίεβο σε λίγες μέρες κάτι που δεν έγινε και τα ρωσικά στρατεύματα γνώρισαν σημαντικές απώλειες και ήττες. Σύμφωνα με το ηχητικό που δημοσίευσε το Radio Free Europe/Radio Liberty, φέρεται να συνομιλούν οι δύο συνταγματάρχες Μακσίν Βλάσοβ και Βιτάλι Κοβτούν.

«Ένας γ@μ@μένος πύραυλος θα πρέπει να πετάξει στη Βουλή στο Κίεβο. Αυτό φτάνει, αυτό γ… φτάνει. Γιατί δεν πέταξε ένας γα@#$νος πύραυλος; Είσαι γ@#$ένος, γα@$#λη Πούτιν», λέει ο ένας από τους δύο συνταγματάρχες βρίζοντας τον Ρώσο πρόεδρο, με τον άλλον να προσθέτει:

«Γιατί δεν πέταξε ένας πύραυλος στο Κίεβο; Κάτι δεν έγινε με τον σωστό τρόπο», προσθέτει ο ένας από τους συνταγματάρχες.

Από τα «πυρά» τους δεν γλυτώνει ούτε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού τον οποίο χαρακτηρίζουν εντελώς ανίκανο, έναν «γα@#$%νο σόουμαν» και τού επιρρίπτουν την ευθύνη για τις «τρομακτικές απώλειες» του ρωσικού στρατού.

Η συνομιλία αυτή φέρεται να υπεκλάπη στις 14 Απριλίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

Exit mobile version