Βίντεο – σοκ στην Ρωσία: Έφεδρος ζητά από φίλο του να του σπάσει το χέρι για να μην πολεμήσει – Σκληρές εικόνες

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τη Ρωσία δείχνει έναν άνδρα να σπάει το χέρι ενός Ρώσου εφέδρου με βαριοπούλα, ώστε να μην μπορεί να επιστρατευτεί στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία.

Αξιωματούχοι του Κρεμλίνου έχουν προειδοποιήσει τους κληρωτούς που ακρωτηριάζονται ή ζητούν από άλλους να σπάσουν τα κόκαλά τους ώστε να αποφύγουν την επιστράτευση με βαριές κυρώσεις.

Κάποιοι αντέδρασαν φεύγοντας αμέσως από τη χώρα, άλλοι κατέφυγαν σε δραστικά μέτρα και προσπάθησαν να αυτοτραυματιστούν για να αποφύγουν τη φρίκη του πολέμου.

Το βίντεο της dailymail δείχνει έναν άνδρα να κρατάει μια βαριοπούλα με μακριά λαβή, με την οποία φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του φίλου του.

Ο στρατεύσιμος κρατάει το αριστερό του χέρι απλωμένο σε έναν πάγκο και με το άλλο χέρι καλύπτει το πρόσωπό του, καθώς δέχεται το βαρύ χτύπημα.

Μετά το χτύπημα σηκώνεται και βρίζει, ενώ κρεμάει το χέρι του χαλαρά προς τα κάτω, ενώ ο φίλος που τον χτύπησε εξαφανίζεται ρωτώντας «Kolyan, είναι όλα εντάξει;»

Εκείνη τη στιγμή μια γυναικεία φωνή ακούγεται να λέει: “Γιατί το έσκασε;”

Στη συνέχεια δύο γυναίκες  κοιτάζουν το χτυπημένο χέρι, ενώ η μία ρωτά: ” Ήταν σκληρό;  Δεν κατάφερε να σου σπάσει το χέρι;’

Εκείνη τη στιγμή ακούγεται ο άντρας με τη βαριοπούλα να ρωτάει: ‘Τι εννοείτε; Δεν το έκανα…..;’

Δεν είναι σαφές στο τέλος αν το χέρι έσπασε από το βαρύ, όπως φαίνεται, χτύπημα ούτε αν ο τραυματισμός τον έσωσε από το να κληθεί στο στρατό του Πούτιν.

 

 

Exit mobile version