Βίντεο: Άγριος καβγάς σε διάσημο σημείο για selfie στην Βραζιλία

Δύο άνδρες διακινδύνευσαν τη ζωή τους, σε έναν άγριο καβγά στην άκρη του γκρεμού στην Βραζιλία. Τσακώθηκαν για μια φωτογραφία σε ένα από τα πιο διάσημα σημεία για selfie στον κόσμο.

Οι δύο άνδρες, τα στοιχεία των οποίων δεν έγιναν γνωστά, ήταν στο διάσημο σημείο στην κορυφή του Pedra do Telegrafo, στο δυτικό τμήμα του Ρίο ντε Τζανέιρο, στη Βραζιλία. Ο ένας εμπόδισε τη φωτογράφιση του άλλου και κάπως έτσι… πιάστηκαν στα χέρια.

Το σημείο είναι διάσημο για τις εικόνες που δημοσιεύονται στο Instagram, με έναν τεράστιο βράχο όπου οι άνθρωποι μπορούν να ποζάρουν για μια φωτογραφία που από ορισμένες γωνίες δίνει την εντύπωση ότι το άτομο βρίσκεται στην άκρη.

Στην πραγματικότητα, ο βράχος απέχει μόλις λίγα εκατοστά από το έδαφος.

Ο εξαγριωμένος άνδρας έσπρωξε τον άλλον αφού φαινόταν να εμποδίζει τη φωτογράφιση, πριν τον κλωτσήσει και του κάνει κεφαλοκλείδωμα.

Δείτε το βίντεο

Άλλοι τουρίστες προσπάθησαν να διαλύσουν τον καβγά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ακολούθως και οι δύο άνδρες σηκώθηκαν και επέστρεψαν σε ένα πιο ασφαλές σημείο, ενώ συνέχισαν να τσακώνονται καθώς το βίντεο κόβεται.

Το Pedra do Telegrafo, που βρίσκεται στην κορυφή του Morro de Guaratiba, βρίσκεται στο κρατικό πάρκο Pedra Branca, στον τομέα των άγριων παραλιών στο Barra de Guaratiba. Το όνομά του προέρχεται από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όταν η περιοχή χρησίμευε ως στρατιωτικός σταθμός.

Η πεζοπορία 2,2 μιλίων μέχρι την κορυφή οδηγεί τους επισκέπτες σε υψόμετρο περίπου 1160 ποδιών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ