Το τρολάρισμα στον Άκη Παυλόπουλο για τη μαύρη γάτα που «εισέβαλε» στο στούντιο του ΣΚΑΪ – «Ήταν πάνθηρας»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο από τη στιγμή που μία μαύρη γάτα μπήκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ την ώρα που οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος είχαν καλεσμένο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, το πρωί της Πέμπτης 21/9.

Μόλις η γάτα πήδηξε ακριβώς μπροστά στον Άκη Παυλόπουλο, εκείνος ξαφνιάστηκε και είπε «ααα… καλώς το παιδί!», ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε αστειευόμενος «γιατί σε εμένα; Στον Φίλη πήγαινε, γιατί ήρθε σε εμένα;».  «Βλέπετε, τα ζώα έχουν ένα ένστικτο», του απάντησε ο πρώην υπουργός.

Το βίντεο έγινε viral και σχολιάστηκε στα social media. Μέχρι και οι «Αταίριαστοι» ασχολήθηκαν… εκτενώς με το σκηνικό στην αρχή της εκπομπής τους, χθες. Το τρολάρισμα όμως συνεχίστηκε και σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρώτη εικόνα» που παρουσιάζουν ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρουση.

«Γίναμε μάρτυρες μιας εισβολής» είπε η δημοσιογράφος ενώ αναφερόμενη στην αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου όταν είδε την μαύρη γάτα ανέφερε: «Είσαι πραγματικά ατρόμητος».

Η «εισβολή» της μαύρης γάτας και ο «ατρόμητος» Παυλόπουλος, έγραφε ο τίτλος στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Δεν ήταν μαύρη γάτα, ήταν πάνθηρας» απάντησε με χιούμορ ο δημοσιογράφος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Το βλέμμα του Οικονόμου το βλέπεις; Πώς το μάτι του τρομάζει απέναντι στο τέρας; Εγώ είμαι προληπτικός με τη μαύρη γάτα».

«Ένας φίλος μου είπε “μάλλον είχατε φάει κανένα μπακαλιαράκι το πρωί, το μύρισε ο γατούλης και ήρθε για τον μεζέ”.  Πάντως επειδή λέγαμε για τη μαύρα γάτα και τα μελλούμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε κούγκι μετά, είχαμε και τη δήλωση Κασσελάκη» ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ