Βασιλιάς Κάρολος: Ο Πρίγκιπας Χάρι είναι αποφασισμένος να φτιάξει τη σχέση του μαζί του

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται αποφασισμένος να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα. Οι δυο τους εδώ και κάποια χρόνια ακουγόταν ότι έχουν απομακρυνθεί, ιδίως μετά την απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ να μιλήσουν δημοσίως για θέματα που αφορούσαν την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο δεύτερος γιος του βασιλιά έκανε ένα ταξίδι αστραπή από τις ΗΠΑ στην Βρετανία προκειμένου να δει τον πατέρα του, αφού έγινε γνωστό ότι ο μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο. Μάλιστα ο δούκας του Σάσεξ, που πλέον δεν έχει τα βασιλικά του προνόμια, ταξίδεψε τις ημέρες που οι πτήσεις πρώτης θέσης μεταξύ Λος Άντζελες και Λονδίνου κόστιζαν περίπου 30.000 δολάρια και πέρασε μόλις 45 λεπτά περίπου μόνος με τον μονάρχη.

Ο Χάρι θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του

Παρ’ ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει δημοσίως για πάρα πολλά θέματα της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα σε αυτά και για διάφορες διαμάχες που είχαν, πηγές από το περιβάλλον του δούκα του Σάσεξ αναφέρουν ότι οι λεπτομέρειες της συνάντησης που είχαν πατέρας και γιος θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στο Λος Άντζελες – Τι θα κρίνει πλέον την σχέση του με τον βασιλιά Κάρολο και τον Ουίλιαμ

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο δεύτερος γιος του, είχαν να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο από τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν και η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πέθανε και κηδεύτηκε. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε βρεθεί ξανά στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου του 2023 για λίγες ώρες, έτσι ώστε να δώσει το “παρών” στη τελετή στέψης του μονάρχη, χωρίς όμως, όπως φαίνεται, να έχουν κάποια ιδιωτική συνάντηση οι δυο τους.

Πηγή από το παλάτι δήλωσε ότι ο δούκας του Σάσεξ μπορεί να έχει μάθει από το μάθημά του, καθώς θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του.

Ο φόβος του προσωπικού στο Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος δεν έχει πλέον σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύεται ότι έμεινε σε ξενοδοχείο, για όσες ώρες βρισκόταν στο Λονδίνο και όχι σε κάποια βασιλική κατοικία.

Οι υπάλληλοι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ ήταν νευρικοί όταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν μείνει στο παλάτι στο παρελθόν, φοβούμενοι ότι θα τραβήξουν φωτογραφίες ή ακόμη και θα κατέγραφαν πλάνα, ιδιαίτερα μετά το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, είχαν πει πηγές στο Page Six.

Το πρώτο μήνυμα του Καρόλου

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να έχει μπροστά του μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει πλήρως τα βασιλικά του καθήκοντα. Μάλιστα χθες το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση για την 50η επέτειο από την ανεξαρτησία της πρώην βρετανικής αποικίας της Γρενάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ