Twitter: Ο Έλον Μασκ ψάχνει τον… αντικαταστάτη του

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ «αναζητά ενεργά» νέο διευθύνοντα σύμβουλο στο Twitter, όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται το αμερικανικό δίκτυο CNBC. Η πληροφορία αυτή έρχεται στο φως μετά το τέλος της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμό του Μασκ. Προφανώς, αφορμή αποτελούν τα… αποτελέσματά της, καθώς οι χρήστες ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης του Έλον Μασκ από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή του Twitter, λιγότερο από δύο μήνες μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο.

Υπέρ της αποχώρησης του Έλον Μασκ οι χρήστες του Twitter – Ψήφισαν πάνω από 17,5 εκατ. άνθρωποι

Συγκεκριμένα, περίπου 57,5% των ψήφων ήταν «Ναι», ενώ 42,5% ήταν κατά της ιδέας να παραιτηθεί ο Μασκ από επικεφαλής του Twitter, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που ανακοίνωσε την Κυριακή, το βράδυ ο δισεκατομμυριούχος. Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν μέρος στην ψηφοφορία.

Ο Μασκ, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος του Twitter από τότε που αγόρασε την εταιρεία έναντι 44 δισ. δολαρίων στα τέλη Οκτωβρίου, εξετάζει πιθανούς υποψηφίους για μόνιμο διάδοχό του, ανέφερε ο David Faber του CNBC, επικαλούμενος πηγές.

Ο Faber είπε ότι «έχει ακούσει πολλά, διαφορετικά ονόματα πιθανών υποψηφίων» από τις πηγές του, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο Μασκ αναζητούσε CEO πριν από την ανάρτησή του και εξακολουθεί να ψάχνει.

«Αναμένω να μειώσω τον χρόνο μου στο Twitter και να βρω κάποιον άλλο να διοικεί την εταιρεία σε βάθος χρόνου», είχε δηλώσει ο Μασκ τον Νοέμβριο. Ωστόσο, σε πρόσφατη ανάρτησή του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιος πιθανός διάδοχος. «Το ερώτημα δεν είναι να βρεθεί ένας CEO, το ερώτημα είναι να βρεθεί ένας CEO που να μπορεί να κρατήσει το Twitter ζωντανό», τόνισε ο Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του CNBC για σχόλιο.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ