Τόμας Κίνγκστον: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με την λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του – «Ήταν χαρούμενοι»

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ και ο σύζυγός της, Τόμας Κίνγκστον, ήταν «χαρούμενοι και κουβέντιαζαν» σε εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, σε ηλικία 45 ετών, όπως αποκάλυψαν στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ο ξαφνικός θάνατος του γαμπρού του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας του Κεντ άφησε τη βασιλική οικογένεια και τους φίλους σε κατάσταση σοκ.

Ο γνωστός χρηματιστής στο Λονδίνο και πρώην διαπραγματευτής ομήρων βρέθηκε νεκρός σε μια διεύθυνση στο Gloucestershire το απόγευμα της Κυριακής, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Θα διεξαχθεί έρευνα για τον θάνατό του, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και δεν εμπλέκονται άλλα πρόσωπα, αναφέρει η Dailymail. Συντετριμμένοι είναι ο πατέρας του, Μάρτιν Κίνγκστον Κ.Κ., η μητέρα του Τζιλ Μέρι Κίνγκστον και οι αδελφές του, Τζοάνα Κόνολι και Έμα Μάρεϊ. 

Ο λαμπερός γάμος στο Windsor

Η Lady Gabriella, 42 ετών, που είναι 56η στη σειρά για τον θρόνο, και ο Τόμας Κίνγκστον ήταν παντρεμένοι για σχεδόν πέντε χρόνια, έχοντας παντρευτεί στο παρεκκλήσι του St George στο Windsor τον Μάιο του 2019.

Ένας φίλος που μίλησε στο ζευγάρι σε ένα πάρτι την περασμένη Τετάρτη στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου είπε: «Έμοιαζαν χαρούμενοι και θετικοί όσο ποτέ. Η Έλλα ήταν ιδιαίτερα φλύαρη». 

Ένας άλλος στενός φίλος, που παρευρέθηκε στον εκπληκτικό γάμο του ζευγαριού, πρόσθεσε: «Είναι εντελώς φρικιαστικό. Κανείς μας δεν το είδε να έρχεται. Δεν μπορώ να το καταλάβω…».

Το «αντίο» με μια φωτογραφία

Η Λαίδη Γκαμπριέλα, η οποία δεν είναι εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έδωσε στη δημοσιότητα μια προσωπική φωτογραφία που τράβηξε με τον σύζυγό της, η οποία τον δείχνει να χαμογελά.

Σε δήλωση εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα, και της οικογένειας τους αναφέρεται ότι “ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ