Πένθος για τον Gary Sinise: Πέθανε ο 33χρονος γιος του πρωταγωνιστή του «CSI NY»

Ο Gary Sinise, ο πρωταγωνιστής του “CSI: NY”, αποκάλυψε ότι ο γιος του, McCanna “Mac” Sinise, πέθανε στα 33 του.

Ο Μακ πέθανε στις 5 Ιανουαρίου έπειτα από μάχη 5,5 ετών με το χόρδωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Την Τρίτη, το Ίδρυμα Gary Sinise δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του Mac με τη λεζάντα, “In Honor & Memory of McCanna ‘Mac’ Sinise 1990-2024”.

Ο Sinise, 68 ετών, είχε αποκτήσει τον Mac με τη σύζυγό του, Moira Harris – το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1981 και έχει επίσης τις κόρες Sophie και Ella. Ο ηθοποιός έχει κερδίσει Emmy, Χρυσή Σφαίρα και Tony, και είναι επίσης γνωστός για τις συμμετοχές του στις ταινίες “Forrest Gump”, “Apollo 13” και “The Green Mile”.

Gary Sinise: Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάσεις ένα παιδί

Σε ένα μήνυμα που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο του Ιδρύματος Gary Sinise , ο Sinise μίλησε για τον γιο του.

«Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και τα καταφέρνουμε όσο καλύτερα μπορούμε», έγραψε.

«Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάσεις ένα παιδί. Η καρδιά μου είναι σε όλους όσους έχουν υποστεί παρόμοια απώλεια, και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι το έχουμε βιώσει με κάποιο τρόπο. Με τα χρόνια έχω γνωρίσει τόσες οικογένειες πεσόντων ηρώων μας. Είναι αποκαρδιωτικό, και είναι απλά σκληρό. Ο αγώνας με τον καρκίνο της οικογένειάς μας διήρκεσε 5 ½ χρόνια και γινόταν όλο και πιο δύσκολος όσο περνούσε ο καιρός. Ενώ η καρδιά μας πονάει που τον έφυγε, παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Mac δεν παλεύει πλέον, και εμπνεόμαστε και συγκινούμαστε από το πώς τα κατάφερε».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Mac και η Moira είχαν και οι δύο διαγνώσεις καρκίνου το 2018. Η σύζυγός του Moira διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Έδωσε μια δύσκολη μάχη ενάντια σε έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί», συνέχισε ο ηθοποιός στο μήνυμά του.

«Ο Mac λάτρευε τις ταινίες, και πάντα του λέγαμε ότι μας θύμιζε τον στρατιώτη στο τέλος της εκπληκτικής ταινίας του 1917, που έτρεχε στο πεδίο της μάχης, οι βόμβες πέφτουν γύρω του, τον γκρεμίζουν το ένα μετά το άλλο, αλλά συνεχίζει να επιστρέφει, αρνούμενος να τα παρατήσει και συνεχίζει να τρέχει μπροστά».

Ο Sinise δημοσίευσε φωτογραφίες του με τον Mac και ανέκδοτα για τις δεξιότητες του γιου του στη μουσική. Ο Mac απολάμβανε τα τύμπανα και σπούδασε σύνθεση τραγουδιών και σύνθεση στο USC Thorton School of Music, όπως μοιράστηκε ο Sinise.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ