Πένθος στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: Νεκρός στα 45 του χρόνια ο σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.  Ο γνωστός χρηματιστής στο Λονδίνο, ο οποίος παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας του Κεντ, το 2019, βρέθηκε νεκρός σε μια διεύθυνση στο Γκλόστερσαϊρ το βράδυ της Κυριακής και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη, το ζευγάρι είχε θεαθεί μαζί σε εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. Η Lady Gabriella απότισε φόρο τιμής στον χρηματιστή σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν “εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν”. Ο τραγικός θάνατός του περιγράφηκε ως “μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια”.

Θα διενεργηθεί ανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και δεν εμπλέκονται άλλα μέρη, όπως μεταδίδει η MailOnline.

Η Λαίδη Γκαμπριέλα, η οποία δεν είναι εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έδωσε στη δημοσιότητα μια προσωπική φωτογραφία που τράβηξε με τον σύζυγό της, η οποία τον δείχνει να χαμογελά και να είναι ντυμένος με ένα απλό ροζ πουκάμισο.

Σε δήλωση εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα, και της οικογένειας του κ. Kingston αναφέρεται ότι “ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε το θάνατό του”.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έστειλαν τις “πιο ειλικρινείς σκέψεις και προσευχές” τους στη λαίδη Κίνγκστον και την οικογένεια του κ. Κίνγκστον.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε: “Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για το θάνατο του Τόμας και πενθούν μαζί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας.

‘Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον’.
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ, οι γονείς της Λαίδης Γκαμπριέλα, παρακολούθησαν σήμερα την επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο της Ελλάδας.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ, γονείς της Λαίδης Γκαμπριέλα, στο μνημόσυνο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου.
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ, γονείς της Λαίδης Γκαμπριέλα, στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. (Φωτό: Jonathan Brady/ PA Wire)

Ο Τόμας Κίνγκστον, γνωστός στο παλάτι ως Τομ, ήταν δια πραγματευτής ομήρων και είχε υπηρετήσει στο Ιράκ. «Έχοντας επιβιώσει από μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη, έχοντας διαπραγματευτεί με αιμοδιψείς πολιτοφυλακές και εξοπλισμένος με μια υγιή δόση γοητείας και καλής εμφάνισης, κάποιοι θα έλεγαν ότι ήταν καλά εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει τη ζωή στο προσκήνιο», γράφει χαρακτηριστικά η Mailonline.

O πρίγκιπας Μάικλ ήταν πρώτος ξάδελφος με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ μέσω των πατέρων τους. «Εξυπακούεται ότι η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο σήμερα δεν συνδέεται με τον θάνατο του κ. Κίνγκστον», σημειώνει η MailOnline.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ