Σκάνδαλο με παντρεμένο αστυνομικό: «Το βίντεο μιλάει από μόνο του», λέει η πρώην σύντροφος του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική περιπέτεια της 37χρονης Μισέλ Περβάνοφ από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, την οποία ο πρώην σύντροφος της αστυνομικός έκλεισε με εισαγγελική εντολή σε δομή ψυχολογικής υποστήριξης. Σε βίντεο εμφανίζεται ο αστυνομικός, Ρόναλντ Ντέιβις να προσπαθεί να την συλλάβει διά της βίας.

Τώρα η 37χρονη λέει ότι το βίντεο «μιλάει από μόνο του» για το τι πραγματικά συνέβη με τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά. «Δεν ανέμενα ότι θα γίνω αιτία αντιπαραθέσεων και εκμετάλλευσης. Απλά θέλω να καθαρίσω το όνομα μου», είπε στην New York Post η Μισέλ Περβάνοφ.

Η γυναίκα αρνήθηκε να σχολιάσει πιο αναλυτικά κάποιες πτυχές της υπόθεσης αφού με τον 37χρονο αστυνομικό βρίσκονται στα δικαστήρια. Ο Ρόναλντ Ντέιβις έχει φυλακιστεί αφού κατηγορείται ότι έκανε κατάχρηση εξουσίας προκειμένου να την φυλακίσει παράνομα. «Είναι απλώς λυπηρό που έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Απλώς δεν θέλω η οικογένεια όλων και τα θέματα όλων μπλεχτούν σε αυτό», τόνισε η 37χρονη.

Επιπλέον η Μισέλ Περβάνοφ είπε ότι η κακοποίηση που υπέστη στα χέρια ενός αστυνομικού ήταν απλώς ένα παράδειγμα ενός πανάρχαιου κοινωνικού προβλήματος. «Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζεται πολύ πιο σφαιρικά. Αυτό συμβαίνει από την αρχή του χρόνου», εξήγησε η 37χρονη.

Και συνέχισε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τους αστυνομικούς. Και είναι αστείο, εγώ να βγαίνω με έναν αστυνομικό», πρόσθεσε η Μισέλ Περβάνοφ. Ωστόσο αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί.

Στα τέλη Αυγούστου η 37χρονη βρέθηκε κλεισμένη σε δομή ψυχολογικής υποστήριξης για αρκετές ημέρες. Ο πρώην σύντροφος της είχε ισχυριστεί ότι του έστελνε μηνύματα στα οποία έγραφε ότι θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Ο 37χρονος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ενημερώθηκε ότι οι συνάδελφοι του δεν μπορούσαν να εντοπίσουν την πρώην σύντροφό του. «Θα το τακτοποιήσω μόνος μου». Φέρεται να είπε ο Ρόναλντ Ντέιβις. Στη συνέχεια πήγε σε ένα απομακρυσμένο σημείο στο δάσος όπου βρήκε την 37χρονη. Χωρίς να εξηγήσει τους λόγους άρχισε να την κυνηγά και την περιόρισε δια της βίας, όπως φαίνεται και σε βίντεο.

Όταν έφτασε τελικά η αστυνομία, η Μισέλ Περβάνοφ μεταφέρθηκε στην κλινική ψυχικής υγείας . Αποφυλακίστηκε λίγες μέρες αργότερα αφού θεωρήθηκε ψυχικά υγιής και ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό της. «Μετά την αρχική τους αξιολόγηση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με εκείνη. Εκείνος προσπάθησε να πει επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ελεύθερο πνεύμα. Έχει λαμπρό μυαλό», είπε ο 65χρονος φίλος της γυναίκας, Τζόσεφ Χιαβάτι.

Οι εισαγγελείς στην υπόθεση υποστήριξαν ότι ο Ρόναλντ Ντέιβις εσκεμμένα παρερμήνευσε τα γραπτά μηνύματα που του είχε στείλει η 37χρονη με στόχο να ασκήσει έλεγχο πάνω της. Τα γραπτά μηνύματα ήταν μέρος μιας λογομαχίας μεταξύ του ζευγαριού που ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός κλείδωσε έξω από το τρέιλερ την 37χρονη και δεν της επέτρεψε να πάρει τα πράγματα της. Νωρίτερα η Μισέλ Περβάνοφ του είχε πει ότι σχεδίαζε να φύγει από την πόλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ