Αστυνομικός συνελήφθη επειδή έκλεισε την πρώην ερωμένη του σε ψυχιατρείο – Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ

Ένας παντρεμένος αστυνομικός στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ κατηγορείται ότι συνέλαβε και έκλεισε την πρώην ερωμένη του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

ΗΠΑ: Tρόμος για τους επιβάτες σε πτήση της JetBlue – Οκτώ τραυματίες εξαιτίας ισχυρών αναταράξεων

Ο 37χρονος Ρόναλντ Ντέιβις συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας αφού οδήγησε στο ψυχιατρείο πρώην σύντροφο του. Σύμφωνα με κατάθεση, ο αστυνομικός ζήτησε την βοήθεια των συναδέλφων του για να συλλάβει την γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στη συνέχεια έστειλε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησε την επαγγελματική ιδιότητα του προκειμένου να λάβει εντολή να την κλείσει χωρίς την θέληση της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Μάλιστα έστειλε και γραπτά μηνύματα της γυναίκας στα οποία απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον 16χρονο εγγονό του – «Ο παππούς με πυροβόλησε»

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο αστυνομικός φέρεται να απειλούσε την πρώην σύντροφο του ότι θα την κλείσει στο ψυχιατρείο. «Ξέρω ότι δεν είσαι τρελή αλλά θα σε κάνω να φαίνεσαι σαν τρελή», φέρεται να είπε ο Ρόναλντ Ντέιβις.

Μόλις πήρε την δικαστική εντολή στα χέρια του ο 37χρονος ζήτησε από τους άλλους αστυνομικούς να φύγουν και συνέλαβε ο ίδιος την γυναίκα, με την οποία έβγαινε για 4 μήνες. «Θα το τακτοποιήσω μόνος μου», φέρεται να τους είπε ο αστυνομικός. Η στιγμή της σύλληψης της γυναίκας έχει καταγραφεί σε βίντεο και φαίνεται η πάλη που προηγήθηκε.

Μετά από 5 ημέρες σε ψυχιατρικό ίδρυμα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε αυτοκτονικές σκέψεις και τελικά της έδωσαν εξιτήριο. Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αποκάλυψε τα μηνύματα που της έστελνε ο 37χρονος. Έτσι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είχε αυτοκτονικές σκέψεις και άρχισαν να ερευνούν τον 37χρονο.

Πλέον ο αστυνομικός κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για παράνομη κράτηση, ψευδή προσαγωγή και επίθεση. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο 37χρονος προφυλακίστηκε χωρίς το δικαίωμα να βγει από την φυλακή με την καταβολή εγγύησης.

Ο 37χρονος αστυνομικός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ