Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον 16χρονο εγγονό του – «Ο παππούς με πυροβόλησε»

Σοκ στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Ένας 70χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο εγγονό του την περασμένη εβδομάδα. Ο Thomas Ribby, 70 ετών, φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο Royce Hayes Osburn την Κυριακή σε ένα σπίτι στο Κλίντον του Μιζούρι, σύμφωνα με το FOX 4.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι το όπλο ήταν γεμάτο, ωστόσο η οικογένεια δήλωσε ότι δεν εξήγησε γιατί το όπλο στόχευε τον εγγονό του.

Ο καβγάς πριν από τη δολοφονία

Φέρεται πως υπήρξε ένας καβγάς μεταξύ παππού και εγγονού, όμως κανείς – ούτε η οικογένεια ούτε οι αυτόπτες μάρτυρες – πίστευαν πως η διαμάχη θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη, με τον 70χρονο να σκοτώνει τον 16χρονο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Thomas Ribby είχε δώσει το όπλο (Glock) στον εγγονό του για να παίξει νωρίτερα το βράδυ, πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μάρτυρας «παρατήρησε το θύμα να παίζει με το όπλο και έκανε ότι καθαρίζει τα δωμάτια», αναφέρουν τα έγγραφα της δικογραφίας.

Αφού ο Thomas Ribby φέρεται να πυροβόλησε τον έφηβο, ο 16χρονος έτρεξε προς τη μητέρα του, Melissa Ribby, «μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της κρατώντας το στήθος του και είπε «ο παππούς με πυροβόλησε».

«Το μωρό μου πέθανε στην αγκαλιά μου», είπε συγκλονισμένη η μητέρα του.

Ο Thomas Ribby κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του μόλις έφτασε η αστυνομία, σύμφωνα με την δικογραφία .

«Δεν θέλω καν να τον δω. Δεν είναι πια ο πατέρας μου. Δεν θέλω να του ξαναμιλήσω. Και δεν με νοιάζει αν καεί στην κόλαση, δεν με νοιάζει», ξέσπασε η Μελίσα Ρίμπι. «Δεν έπρεπε να το είχε κάνει αυτό σε ένα παιδί. Το παιδί μου άξιζε περισσότερα από αυτό. Αν ήθελε να σκοτώσει κάποιον, ας γύριζε το όπλο και ας το έκανε αυτό στον εαυτό του. Λυπάμαι. Έτσι νιώθω», τόνισε.

Η οικογένεια του Osburn είπε ότι το όνειρο του 16χρονου ήταν να γίνει μια μέρα αστυνομικός.

Ο ηλικιωμένος κρατείται στο κέντρο κράτησης της κομητείας Henry, με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία 1ου βαθμού και για αντίσταση κατά των αρχών στη σύλληψή του.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ