Δημήτρης Σούρας: Μου φάνηκε ότι είδα το φωτάκι για τον άλλο κόσμο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας με ελαφρύ κάταγμα του ισχύου. Την είδηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος κοινοποιώντας στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο. Σήμερα (29/9) ο Δημήτρης Σούρας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το ατύχημα που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Δεν ξέρω αν εγώ αγαπάω την ζωή ή αν η ζωή αγαπάει εμένα. Ήταν να βγω ζωντανά σε μία εκπομπή, ήρθε να με πάρει ένα ταξί. Μπροστά στο καφέ που θα ήταν το ταξί ρίξανε νερά με σαπουνάδα, έπεσα με το αριστερό πόδι πήγα να σηκωθώ, γλιστράω ξανά με το δεξί και εκείνη την ώρα πήγα να χτυπήσω με το κεφάλι στο τραπέζι και σαν να μου φάνηκε ότι είδα το φωτάκι. Αλλά συγχρόνως έβλεπα και την κόρη μου με την γυναίκα μου, βρήκα τη δύναμη να γυρίσω ανάποδα και έριξα 105 κιλά στο δεξί πόδι και το έσπασα. Γλίτωσα από το χειρότερο…» είπε αρχικά ο γνωστός ψυχίατρος.

Ο Δημήτρης Σούρας ανέφερε επίσης πως: «Θέλω να περάσω ένα μήνυμα όποιος δεν δει το φωτάκι από το τούνελ, μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Τα πάντα! Δεν υπάρχει τίποτα που ο άνθρωπος δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Τα πάντα αντιμετωπίζονται, μην τσιμπάτε σε τίποτα. Άλλαξε η εικόνα με δύο πρόσωπα, της Ελένης και της Νίκης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ