Κώστας Μαρτάκης: Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της

Σε περιστατικά που έχει ζήσει με θαυμαστές του αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, ο Κώστας Μαρτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε πως θαυμάστρια του είχε ζητήσει να υπογράψει στο στήθος της.

«Θαυμαστής μου, είχε κάνει στην πλάτη του το πρόσωπό μου τατουάζ. Στην Γλυφάδα που έμενα, επειδή η πολυκατοικία δεν είχε κλειστό πάρκινγκ, πολλές φορές επειδή είχαν μάθει ότι μένω εκεί μου ξεβίδωναν τις πινακίδες. Σχεδόν κάθε εβδομάδα πήγαινα και έβαζα πινακίδες» είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Με αφορμή το περιστατικό με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, όπου θαμώνας του μαγαζιού που τραγουδούσε ανέβηκε στην πίστα και τον παρενόχλησε, ο Κώστας Μαρτάκης εξήγησε ότι: «Μου έχει συμβεί να ανέβουν πάνω στη σκηνή και να με αρπάζουν, να με τραβάνε… Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκείνη τη στιγμή. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει, αυτός ο κόσμος σε κατεβάζει, δεν μπορείς να φερθείς άσχημα».

Σε ερώτηση για το αν του έχει ζητήσει ποτέ θαυμάστρια να υπογράψει σε κάποιο περίεργο μέρος του σώματός της, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, επειδή ήταν πολύ μικρή σε ηλικία δεν υπέγραψα».

«Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μία σχέση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάνω αυτό που αγαπώ, την δουλειά μου. Το σεξ για εμένα δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο. Ναι χρειάζεται, αλλά δεν είναι πρωταρχικός ρόλος σε μία σχέση για να είναι υγιής» ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ