Ντόρα Μακρυγιάννη: Είμαι από τις γυναίκες που θα κάνουν το πρώτο βήμα

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Ant1 «Μετά τη φωτιά», μίλησε για το φλερτ που δέχεται και αποκάλυψε πως είναι από τις γυναίκες που θα κάνουν το πρώτο βήμα.

«Με φλερτάρουν έξω, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ακόμα φλερτ ανάλογα με το πώς το ξέρουμε, γιατί εγώ νομίζω ότι είμαι από μία άλλη γενιά, κάτι υπάρχει. Είμαι από τις γυναίκες που θα κάνουν το πρώτο βήμα, μου έχει τύχει. Αν με ρωτάς, νομίζω ότι μια γυναίκα μπορεί να δώσει το πράσινο φως και με μια ματιά, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά, αρκεί ο άντρας να καταλάβει ότι το πήρε» ανέφερε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν την φλερτάρουν μέσω των social media, η Ντόρα Μακρυγιάννη απάντησε πως: «Στα social media δεν με φλερτάρουν. Μου στέλνουν ωραία κολακευτικά μηνύματα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα έβγαινα με κάποιον από τα social media. Δεν είμαι αυτής της γενιάς που φλερτάρουν μέσα από τα social media. Αν δεν σε ξέρω, αν δεν τα πούμε από κοντά δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ