Βίντεο: Ζευγάρι βρήκε δηλητηριώδες φίδι στο καρότσι του μωρού τους

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι από το Τενεσί, όταν βρήκε ένα δηλητηριώδες φίδι στο καρότσι του μωρού του. Σε βίντεο που δημοσίευσε η Autumn Maidlow, ο σύζυγός της δείχνει πώς το φίδι βρέθηκε στο γκαράζ τους και προσπάθησε να του επιτεθεί.

«Ο σύζυγός μου πήγε μια βόλτα με το μωρό μας στο καρότσι και άφησε το γκαράζ ανοιχτό», είπε η Maidlow στο FOX 17 News στο Νάσβιλ. Όταν ο σύζυγος της Maidlow επέστρεψε στο γκαράζ για να βγάλει κάτι από το αυτοκίνητο, τότε ήταν που είδε το φίδι.

Όπως ανέφερε η Maidlow, ο σύζυγος της πέρασε δίπλα από το καρότσι και όταν γύρισε πίσω παρατήρησε το φίδι. Αμέσως το φίδι του επιτέθηκε.

Φίδι Τενεσί

Και οι δύο σημείωσαν πως τρομοκρατήθηκαν αλλά ήταν χαρούμενοι που είδαν εγκαίρως το φίδι, το οποίο είναι ένα είδος οχιάς, πριν από την επόμενη βόλτα με το μωρό τους.

Η συγκεκριμένη οχιά είναι ένα από τα τέσσερα δηλητηριώδη φίδια στο Τενεσί. Ο ανατολικός χαλκοκέφαλος, επίσης γνωστός απλώς ως χαλκοκέφαλος, είναι ένα είδος δηλητηριώδους φιδιού, οχιάς, ενδημικό στην ανατολική Βόρεια Αμερική. είναι μέλος της υποοικογένειας Crotalinae στην οικογένεια Viperidae.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ