Ανατριχιαστικό βίντεο: Μηχανικοί βρίσκουν βόα σε κινητήρα αυτοκινήτου

Σοκάρει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μία ομάδα μηχανικών από την Φλόριντα να εντοπίζει έναν αλμπίνο βόα που βρισκόταν στη μηχανή ενός αυτοκινήτου την Τρίτη (26/9).

Σύμφωνα με την New York Post οι μηχανικοί εργάζονταν στο αυτοκίνητο όταν βρήκαν το μεγάλο φίδι να στριφογυρίζει κάτω από το καπό. Τότε ήταν που έφτασε στο σημείο ο Ράσελ Κάβεντερ, γνωστός ως “Κυνηγός Φιδιών”, ο οποίος και έβαλε τα χέρια του στο αυτοκίνητο για να απομακρύνει με ασφάλεια το φίδι, το οποίο φαινόταν να έχει κολλήσει.

Ο Κάβεντερ κατάφερε να τραβήξει αργά το φίδι έξω μέχρι να μπορέσει να αρπάξει την άκρη του και να το βγάλει έξω, προς μεγάλη έκπληξη των μηχανικών που έμειναν εμβρόντητοι από το μέγεθος του ερπετού.

«Έχω βρει πολλά πολλά πλάσματα κάτω από το καπό των αυτοκινήτων. Πόσουμ, σκίουρους αρουραίους και πολλά φίδια, αλλά ποτέ έναν αλμπίνο βόα 2 μέτρων», ανέφερε ο Κάβεντερ σε μια ανάρτηση του στο Facebook.

Αφού διέσωσαν το φίδι, οι μηχανικοί επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος τους είπε ότι δεν είχε ιδέα από πού προερχόταν ο βόας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ