Βαγγέλης Κακουριώτης για την παρενόχληση που δέχθηκε στην πίστα: Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με την παρενόχληση που δέχθηκε από θαυμάστρια, ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, την ώρα που μία θαμώνας του μαγαζιού τον πλησίασε και ξεκίνησε να είναι ιδιαίτερα διαχυτική μαζί του.

Η στιγμή καταγράφηκε από διάφορους άλλους παρευρισκόμενους και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πρωταγωνίστρια του περιστατικού μίλησε χθες (27/9) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Όπως εξήγησε είχε πιει και δεν θυμάται τίποτα, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη στον τραγουδιστή.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και εκείνος τοποθετήθηκε για το περιστατικό. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις του κοινού ήταν πολύ σωστές. Με υποστήριξαν και ότι είπαν όντως ήταν πολύ σωστό και τους ευχαριστώ πολύ.

Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται τι ακριβώς γίνεται. Επειδή ήταν η πρεμιέρα του μαγαζιού, είχαμε όλοι αρκετό άγχος, δημιουργικό άγχος, γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε πάρα πολύ καλά, ήταν μια ωραία βραδιά».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Καταλαβαίνω ότι το ποτό επηρεάζει πολύ την λογική, το ένστικτο υπερτερεί. Προσπάθησα να το κρατήσω σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε. Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον, πόσο μάλλον αν δεν το επιτρέπω.

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα. Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη» είπε η κοπέλα στην «Super Κατερίνα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ