Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σας ικετεύω, φέρτε τον γιο μου πίσω» – Το συγκλονιστικό βίντεο της ισραηλινής πρεσβείας για τους αιχμαλώτους

Συγκλονίζει η περιγραφή Ισραηλινής μητέρας της οποίας ο γιος βρισκόταν στο αιματοβαμμένο μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ και απήχθη από τη Χαμάς.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, η γυναίκα περιγράφει το πώς σώθηκε η κοπέλα του γιου της από την επίθεση στο φεστιβάλ. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο γιος της δεν είχε την ίδια τύχη, καθώς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται αιχμάλωτος.

«Ο Ελιά είναι ο πρωτότοκος γιος μου. Είμαστε μια ψυχή, αλήθεια, μια ψυχή. Η κοπέλα του η Ζιβ μου είπε πως ήταν στο πάρτι και άκουσαν σειρήνες. Έτρεξαν στο αυτοκίνητο και άρχισαν να οδηγούν. Χτυπήθηκαν από χειροβομβίδες και RPG. Η Ζιβ έπεσε κάτω και οι νεκροί άνθρωποι έπεσαν πάνω της. Έτσι σώθηκε, δεν κουνήθηκε. Ο Ελιά τραυματίστηκε. Κοιτάχτηκαν και έπιασε ο ένας το χέρι του άλλου. Ψιθύρισε πως τραυματίστηκε αλλά πως είναι καλά», ανέφερε η Ισραηλινή μητέρα.

«Ξαφνικά ένιωσε πως κάποιος τον τραβούσε πάνω, τον τράβηξαν πάνω από μια στοίβα με νεκρούς, τον έβαλαν στο φορτηγό και έφυγαν. Σας ικετεύω, φέρτε τον γιο μου πίσω», συμπλήρωσε η ίδια με δάκρυα στα μάτια.

«Όλοι οι τουλάχιστον 199 Ισραηλινοί απαχθέντες από τη Χαμάς έχουν οικογένεια που τους περιμένει να γυρίσουν πίσω. Ας μην αγνοούμε τις εκκλήσεις τους. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση τους!» αναφέρει η πρεσβεία του Ισραήλ στην λεζάντα του βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ