Δικογραφία σοκ για την επίθεση σε ανήλικη στην Κηφισιά: «Την χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια»

Άγνωστες λεπτομέρειες από την επίθεση δύο κοριτσιών κατά μίας άλλης ανήλικης αποκαλύπτει το enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί καταγράφοντας το περιστατικό ανέφεραν πως έγινε στις 22:15 επί συμβολής της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά.

«Αφού εξύβρισαν και χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια … χωρίς ωστόσο να της προκαλέσουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό, εν συνεχεία της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των είκοσι (20) ευρώ και αποχώρησαν.», τονίζεται στη σοκαριστική περιγραφή των αστυνομικών.

Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν δύο ανήλικες με το θύμα να αναγνωρίζει τη μία από αυτές ως την κοπέλα που της επιτέθηκε.

«Με χτύπησαν με μεγάλη μανία. Μου επιτέθηκαν και με λήστεψαν», φέρεται να υποστήριξε το θύμα στους αστυνομικούς.

Στις αστυνομικές αρχές προκαλείται έντονος προβληματισμός καθώς τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων αυξάνονται το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σε περιοχές όπως η Κηφισιά, η Πεύκη και το Μαρούσι υπάρχουν συμμορίες ανηλίκων που επιτίθενται σε μικρά παιδιά για να τους κλέψουν μικροαντικείμενα και χρήματα.

Επίσης σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο, Άλιμο και Γλυφάδα έχουν εντοπιστεί ομάδες που κλέβουν παιδιά, τα οποία μετά ενημερώνουν τους γονείς τους για τις επιθέσεις και σπεύδουν στα αστυνομικά τμήματα για να κάνουν καταγγελίες.

Σε Περισσό, Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία, κατά κύριο λόγο λαμβάνουν χώρα επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα, ενώ σε Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια και Δραπετσώνα υπάρχουν επιθέσεις για μικροκλοπές και ναρκωτικά.

Σημειώνεται πως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ανήλικοι φτάνουν στο σημείο να βιντεοσκοπούν τις επιθέσεις και να κυκλοφορούν τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας επίδειξη… δύναμης. Ωστόσο πολλές φορές τα βίντεο που κυκλοφορούν συνιστούν «αποδεικτικό υλικό» το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε συλλήψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ