Παράξενη επίθεση καρχαρία: Γαμπρός τον είδε να αρπάζει καλεσμένο του από τον λαιμό

Μία παράξενη επίθεση καρχαρία σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ένας καλεσμένος σε γάμο πήγε για κολύμπι με τον γαμπρό και έναν φίλο του και φέρεται να του επιτέθηκε καρχαρίας.

Φλόριντα: Τεράστιος καρχαρίας βγήκε στη… στεριά – Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή της διάσωσής του

Ο 52χρονος επιχειρηματίας τεχνολογίας, Felix Louis N’Jai είχε κατασκηνώσει στην παραλία Wildcat, περίπου 30 μίλια μακριά από το Σαν Φρανσίσκο. Βρισκόταν στην περιοχή για να γιορτάσει τον γάμο του φίλου του. Μαζί με έναν ακόμη καλεσμένο στον γάμο πήγαν για μπάνιο το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Ο φίλος του θύματος, Jim Keenan, περιέγραψε τι είδε εκείνη την ημέρα. «Και μετά ήρθε ένας καρχαρίας, άρπαξε τον Felix από το λαιμό. Πιθανότατα τον τράβηξε κάτω και αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε», είπε ο Jim Keenan.

Νέα Ζηλανδία: Καρχαρίας που κυνηγά φώκια, χτυπάει άνδρα που κάνει καγιάκ

Και συνέχισε: «Δύο άλλοι τύποι έτρεξαν να βγουν από το νερό. Γύρισαν πίσω, είδαν αίμα και κάποια αναταραχή στο νερό αλλά όχι τον Felix και αυτό ήταν».

Η σορός του 52χρονου δεν έχει βρεθεί και οι αρχές δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν ο επιχειρηματίας είναι νεκρός ή αν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία. Οι αρχές συνεργάζονται με ιατροδικαστή προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους καθώς η έρευνα για την σορό του 52χρονου σταμάτησε, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror.

Σαλαμίνα: Καρχαρίας – μωρό «έκοβε βόλτες» σε παραλία – Η αντίδραση των λουόμενων

Ειδικός ανέφερε ότι αυτή η περίπτωση είναι σπάνια καθώς πάντα οι σοροί εντοπίζονται αμέσως μετά τις επιθέσεις καρχαριών. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Κρις Λόου, που είναι επικεφαλής ενός εργαστηρίου καρχαριών, τόνισε ότι οι καρχαρίες συνηθίζουν να σταματούν τις επιθέσεις τους αφού καταλάβουν ότι επιτέθηκαν σε άνθρωπο διότι δεν είναι το θήραμα που προτιμούν.

«Για μένα ήταν εκπληκτικό να ακούω ότι δεν βρέθηκε τίποτα. Είναι πολύ περίεργο, ειδικά αν είσαι σχετικά κοντά στην ακτή. Το να εξαφανιστεί τελείως ένα σώμα είναι πολύ περίεργο και σπάνιο», σημείωσε ο Κρις Λόου.

Ο 52χρονος ήταν κορυφαίος σέρφερ που ήθελε να εκπροσωπήσει την Γκάμπια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση φίλοι του 52χρονου και άλλοι σέρφερ μαζεύτηκαν στην παραλία για να θρηνήσουν την απώλεια του.

«Όλοι κάναμε έναν κύκλο και ακούσαμε την ιστορία. Και δεν υπήρξαν στεγνά μάτια», ανέφερε ο Jim Keenan. Ένας άλλος φίλος του 52χρονου, ο David Thawley, είπε: «Ο Felix ήταν το παν για κάθε έναν από τους φίλους του. Αισθανθήκαμε σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς μας και ξέρω ότι πολλοί άλλοι ένιωσαν το ίδιο. Έφερε αγνή χαρά, αγάπη και φως όπου κι αν πήγαινε. Ακτινοβολούσε σαν τον ήλιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ