Φλόριντα: Τεράστιος καρχαρίας βγήκε στη… στεριά – Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή της διάσωσής του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τη διάσωση ενός τεράστιου καρχαρία που εγκλωβίστηκε σε παραλία της Φλόριντα στις ΗΠΑ. Παρασύρθηκε από τα κύματα και σπαρταρούσε, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει έξω από το νερό.

Μια γυναίκα κατέγραψε το σκηνικό σε βίντεο καθώς ο σύζυγός της και κάποιοι άλλοι άνδρες προσπαθούν να ρίξουν τον καρχαρία πίσω στη θάλασσα.  Ένας από τους άνδρες είπε ότι είδε τον καρχαρία να πλησιάζει στην παραλία με «γρήγορη ταχύτητα» και μετά κόλλησε στην άμμο.

«Μετά από λίγα δευτερόλεπτα που τον είδα να δυσκολεύεται να ξαναμπεί στο νερό, ο σύζυγός μου προσπάθησε να τον βοηθήσει», είπε η γυναίκα στο Storyful.

καρχαρίας Φλόριντα

Ο σύζυγός της και μερικοί άλλοι άνδρες άρπαξαν το ουραίο πτερύγιο και τράβηξαν τον καρχαρία προς τα βαθιά. Στο βίντεο φαίνονται οι τέσσερις άνδρες να αρπάζουν τον καρχαρία από το πτερύγιο και να προσπαθούν να τον σύρουν στο νερό, ενώ αυτός παλεύει.  Μάλιστα κάποια στιγμή  τους έσπρωξε με δύναμη, ενώ έδειχνε τα δολοφονικά δόντια του.

«Μωρό μου, είναι πολύ επικίνδυνο, μην το κάνεις αυτό», φώναζε η γυναίκα πίσω από την κάμερα. «Μωρό μου, κοίτα τα τρελά δόντια», ακούγεται να λέει.

Η επικίνδυνη αποστολή διάσωσης είχε αίσιο τέλος και τελικά οι λουόμενοι κατάφεραν να οδηγήσουν ξανά τον καρχαρία σε βαθύτερα νερά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ