Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απών από την βάπτιση της κόρης του – «Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες»

Την κόρη της βάπτισε την Κυριακή (8/10) στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη η Ελένη Τσιριγκάκη, χωρίς ωστόσο να είναι παρών στο Μυστήριο ο πατέρας του παιδιού Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Η μητέρα της νεοφώτιστης Μελίνας, Ελένη Τσιριγκάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή.

«Ο πατέρας του παιδιού, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, υπέγραψε για να τελεστεί το Μυστήριο. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Και το χειρότερο είναι ότι είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Τις μεγαλώνω μόνη μου τις μικρές, είμαι και μαμά, είμαι και μπαμπάς, αντέχω. Για να είμαι ειλικρινείς το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της» εξήγησε η Ελένη Τσιριγκάκη.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Προχθές που πήγαμε στο Αττικό Πάρκο, έβλεπε κάποιους μπαμπάδες και πήγαινε και έλεγε «μπαμπά» μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Πιστεύω θα τα καταφέρω με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Στην αρχή με στεναχωρούσε γιατί έφαγα μεγάλο χαστούκι. Μετέπειτα συνειδητοποίησα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες ίσως να είναι καλύτερα, όταν το ανδρικό πρότυπο δεν μπορεί να είναι συνεπές και σωστό απέναντι σε ένα μικρό παιδί».

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, να πρέπει να βρω δουλειά από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και με τη δική μου τσέπη και εγώ τώρα ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ