Ο Tom Hanks θα παίξει τον ρόλο του μάνατζερ του Elvis Presley

Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ βιογραφικής ταινίας του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley. Μιας νέας ταινίας, που διαπραγματεύεται περισσότερο την σχέση του βασιλιά του rock & roll με τον μάνατζέρ του, τον επωνομαζόμενο Colonel Tom Parker, ο οποίος ήταν γεννημένος στην Ολλανδία και ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα στρατιωτικά.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Τον ρόλο του “συνταγματάρχη” Tom Parker θα παίξει ο Tom Hanks, ενώ ο Austin Butler θα υποδύεται τον Elvis Presley και η Olivia DeJonge την γυναίκα του Priscilla Presley. Επίσης ο Kelvin Harrison Jr. θα παίξει τον ρόλο του B.B. King.

Ο τίτλος του φιλμ είναι απλώς “Elvis” αλλά όχι μόνο… υπάρχουν και τα αρχικά “TCB” με τον σχετικό κεραυνό, που ήταν το αγαπημένο λογότυπο των επιχειρήσεων του Presley και που στην ανάπτυξή τους ήταν και το αγαπημένο του μότο. Σήμαιναν “Takin’ Care of Business”.

Εlvis Presley Tom Hanks Εlvis Presley Tom Hanks Εlvis Presley Tom Hanks

Το έργο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 24 Ιουνίου.

Εlvis Presley Austin Butler Εlvis Presley Tom Hanks Εlvis Presley Austin Butler Εlvis Presley

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που συμπεριλαμβάνεται μέσα στην ταινία, προέρχεται από τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος των Queen, του Roger Taylor και του Brian May, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι το τραγούδι του γκρουπ “Crazy Little Thing Called Love” ήταν αφιερωμένο στον Elvis Presley και ο Freddie Mercury το έγραψε μέσα σε 10′ λεπτά μέσα στο… μπάνιο!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ