Νέες φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι μετά την αντικατάστασή τους στους «Fab Four»

Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει τους «Σάσεξ» ότι δεν ακολουθούν… τις τάσεις και τις εξελίξεις. Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση μιας επίσημης φωτογραφίας της βασιλικής οικογένειας που άφησαν πίσω στη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες τους.

Το ζευγάρι παρουσιάζεται να παρακολουθεί τη σύνοδο κορυφής One Young World για ηγέτες νεολαίας στο Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα.

Η πρώτη εικόνα δείχνει τη Μέγκαν με μια κόκκινη μπλούζα και ένα ασορτί παντελόνι, ενώ επέλεξε από κοσμήματα ένα εντυπωσιακό χρυσό δαχτυλίδι και σκουλαρίκια.

Η δούκισσα κοιτά την κάμερα και κρατώντας το χέρι του Χάρι. Ο δούκας στέκεται πίσω της υπό γωνία, χαμογελώντας.

Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ στέκεται με το εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο δίπλα στον σύζυγό της

Τα νέα στιγμιότυπα θυμίζουν τη φωτογράφιση του ζευγαριού το 2021 στο περιοδικό Time, στην οποία η Μέγκαν στεκόταν στο κέντρο και ο Χάρι στάθηκε υπό γωνία πίσω της με το ένα χέρι ακουμπισμένο στον ώμο της.

Στη δεύτερη εικόνα, που τραβήχτηκε «λίγες στιγμές» πριν από την τελετή έναρξης της συνόδου κορυφής, το ζευγάρι στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλον, πιασμένοι χέρι-χέρι και κοιτάζουν προς το κοινό.

Μέγκαν Μαρκλ Χάρι
Η ασπρόμαυρη φωτογραφία με την… αυθόρμητη πόζα

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο διασημοτήτων Misan Harriman, διευθυντή του Southbank Center και φίλο του ζευγαριού που έχει τραβήξει φωτογραφίες διασημοτήτων όπως η Rihanna, ο Stormzy, ο Tom Cruise και ο Giorgio Armani.

Τα δύο πορτρέτα δημοσιεύθηκαν χθες το βράδυ – λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία ενός επίσημου πορτρέτου των αποκαλούμενων «New Fab Four»: Ο Βασιλιάς Κάρολος, η σύζυγος του με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η φράση «Fab Four» χρησιμοποιήθηκε κάποτε για να αναφερθεί στους Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ και Μέγκαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ