Καντίροφ: Εμφανίστηκε σε βίντεο να περπατάει στην βροχή – Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του

Απάντηση στις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες δίνει ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ που εμφανίστηκε σε βίντεο να περπατάει στην βροχή προκειμένου να διαψεύσει ότι νοσηλεύεται σε κώμα.

Ο Καντίροφ στηρίζει τον Πούτιν: «Έτοιμοι οι Τσετσένοι να πάνε να πολεμήσουν την Wagner»

Στις 15 Σεπτεμβρίου οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας ανέφεραν ότι είχαν πληροφορίες πως ο Καντίροφ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κώμα. Εδώ και μήνες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Καντίροφ έχει σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά.

Μάλιστα διεθνή ΜΜΕ, όπως το περιοδικό Newsweek, μετέδωσαν ότι ο Καντίροφ έθαψε ζωντανό τον προσωπικό γιατρό του επειδή πίστευε ότι προσπάθησε να τον δηλητηριάσει.

Ραμζάν Καντίροφ: Ο ηγέτης της Τσετσενίας υμνεί την Wagner – Σχεδιάζει να φτιάξει τη δική του ομάδα μισθοφόρων

Σήμερα ο ηγέτης των Τσετσένων και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε σε δύο βίντεο στο κανάλι του στο Telegram για δώσει τέλος στις φήμες.

Στο πρώτο βίντεο ο Καντίροφ φαίνεται να φοράει αδιάβροχο και να περπατάει. Στο δεύτερο βίντεο ακούγεται να λέει: «Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Η βροχή μπορεί να είναι απόλυτα αναζωογονητική», τόνισε ο 46χρονος. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο που και πότε τραβήχτηκαν τα βίντεο.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ παραδέχεται πως σκοτώθηκαν 23 μαχητές του στη Χερσώνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ