Μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας: Σε κώμα βρίσκεται ο ηγέτης Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ

Σε κρίσιμη κατάσταση φέρεται να νοσηλεύεται ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, στενός σύμμαχος και υποστηρικτής του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Καντίροφ στηρίζει τον Πούτιν: «Έτοιμοι οι Τσετσένοι να πάνε να πολεμήσουν την Wagner»

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, ο ηγέτης της Τσετσενίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κώμα. Ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού, Αντρέι Γιουσοφ αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του Καντίροφ έχει χειροτερεύσει.

«Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές στους ιατρικούς και πολιτικούς κύκλους. Υπάρχει πληροφορία ότι ο εγκληματίας πολέμου Καντίροφ βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και οι ασθένειες που είχε χειροτέρευσαν και προκάλεσαν μία τέτοια σοβαρή κατάσταση», είπε ο Αντρέι Γιουσοφ.

Ραμζάν Καντίροφ: Ο ηγέτης της Τσετσενίας υμνεί την Wagner – Σχεδιάζει να φτιάξει τη δική του ομάδα μισθοφόρων

Επιπλέον εξήγησε ότι τα προβλήματα της υγείας του Καντίροφ δεν συνδέονται με τραυματισμό. «Δεν σχετίζεται με τραυματισμούς. Άλλες λεπτομέρειες χρειάζονται επιπλέον διαλεύκανση. Ήταν άρρωστος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μιλάμε για συστηματικά προβλήματα υγείας. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση», τόνισε ο Αντρέι Γιουσοφ.

Οι φήμες για την κακή υγεία του Καντίροφ κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Πέρσι ο πρώην πρωθυπουργός της Τσετσενίας, Αχμέντ Ζακάγιεφ είπε στην γερμανική εφημερίδα Bild ότι ο Καντίροφ είχε μία σοβαρή ασθένεια στα νεφρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ