Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν με κορονοϊό πήρε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξήλθε από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου “Walter Reed” στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας (Τρίτη, 01:30 ώρα Ελλάδας).

Ο Τραμπ φορούσε μάσκα, δεν έκανε καμία δήλωση και επιβιβάστηκε στο προεδρικό SUV, το οποίο τον μετέφερε στο Marine One, προκειμένου να μεταβεί στον Λευκό Οίκο.

Το νέο μήνυμα Τραμπ λίγα λεπτά πριν βγει από το νοσοκομείο

«Το βλέπετε στον ενθουσιασμό για τον Πρόεδρο έξω από το Νοσοκομείο Walter Reed. Το βλέπετε στις εγγραφές, από τη Φλόριντα έως την Πενσυλβάνια και τη Δυτική Βιρτζίνια, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι ξεπερνούν τους Δημοκρατικούς κατά 2 προς 1. Εάν ο Πρόεδρος επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, θα είναι… ανίκητος ήρωας, ο οποίος όχι μόνο επέζησε από κάθε βρώμικο κόλπο που του πέταξαν οι Δημοκρατικοί, αλλά και ο κινεζικός ιός. Θα δείξει στην Αμερική ότι δεν χρειάζεται πλέον να φοβόμαστε. [email protected] Σας ευχαριστώ Miranda. Είχε τελειώσει πριν έρθει η πανδημία από την Κίνα. Θα κερδίσει έτσι κι αλλιώς». έγραψε στο twitter o Ντόναλντ Τραμπ.

«Σύντομα θα επιστρέψω στην προεκλογικήεκστρατεία. Οι ψευδείς ειδήσεις δείχνουν τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ